Hekwerkwebshop.nl

Hekwerkwebshop.nl

Hekwerkwebshop.nl is het adres voor het kopen van hekwerken en poorten op maat. Wij vinden klantenservice en maatwerk belangrijk. Bezoek onze website en stel ons je vraag. Tot ziens!
hekwerk poorten afrastering
De zekerheden van https://www.hekwerkwebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Meer dan 10 jaar geleden zijn we begonnen om een onderneming te bouwen waar jij als klant centraal staat. We maken dagelijks klanten blij met diverse hekwerk oplossingen. We zijn als team gemotiveerd om klanten elke dag goed van dienst te zijn. Als er iets niet gaat zoals we samen hebben bedacht, dan doen we ons best om de situatie op te lossen. Duizenden klanten hebben inmiddels onze werkwijze als positief ervaren zo blijkt ook uit vele reviews. We nodigen je uit om met ons, en onze producten, kennis te maken!


Bekijk Manifest