Dress4Christ
Dress4Christ (fashion and faith in one)

Dress4Christ (D4C) is een kledingmerk dat Fashion & Faith (mode & geloof) met elkaar combineert. Het merk wilt een statement maken dat het mogelijk is om nog steeds cool/modieus uit te zien en tegelijkertijd je geloof uit te dragen. Dat willen we bereiken door middel van betaalbare en kwalitatieve kleding en accessoires aan te bieden waarbij niet op alle artikelen een hele grote tekst zit, maar in een blouse een klein label van D4C bijvoorbeeld.

D4C sluit niemand af, het merk wilt toegankelijk zijn voor iedereen of je nou gelovig bent of niet. D4C richt zich wel op alle jongeren tussen 16-30 jaar oud. Maar zolang je de kleding van D4C mooi vindt, dan ben je welkom!

Verder zullen we ook kleding en stijltips geven, om ervoor te zorgen dat je altijd goed uitziet. En vergeet bovenal niet: It’s not dress to impress, it’s dress for Christ!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 01-10-2023 stopgezet

De zekerheden van http://www.dress4christ.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Helder Joao en als ik letterlijk vertaal in het Nederlands betekent het: Licht en God is genadig. Ik doe graag mijn naam eer aan! Buiten mijn naam om, is er een leefregel dat ik nastreef: Behandel andere mensen net zoals je zelf behandeld wilt worden. Lucas 6:31. Peace, God is love. I'm out!


Bekijk Manifest