viawww.nl(Meng BV)

viawww.nl(Meng BV)

Op zoek naar goed
bouwmateriaal? Wij richten
ons op de professional en
bieden ook doe het zelvers
de artikelen waar de
professional mee werkt.
waterontharder
De zekerheden van https://www.viawww.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We nodigen u van harte uit om uw ervaringen met ViaWWW te delen

Het is belangrijk op te merken dat onze reviews niet gericht zijn op de levering van onze producten. Hoewel wij niet persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de logistiek en bezorging, werken we nauw samen met betrouwbare partners zoals onze leveranciers en PostNL om ervoor te zorgen dat uw bestellingen zo soepel mogelijk verlopen. Mocht u ooit vragen of zorgen hebben over de levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit, en we zullen ons uiterste best doen om eventuele kwesties op te lossen.


Bekijk Manifest