BuurmanenBuurman.eu

BuurmanenBuurman.eu

BuurmanenBuurman.eu is dé webwinkel van Buurman en Buurman in de Benelux. Hier vindt u een ruim aanbod aan originele licentie-artikelen van de vrolijke klusvrienden Buurman en Buurman.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hardware-deals.nl is sinds maart 2008 gevestigd in Langezwaag.

Hoewel aanvankelijk begonnen met het aanbieden van computerhardware hebben wij onze koers sinds maart 2011 verlegd.

Sinds maart 2011 hebben wij besloten ons volledig te gaan richten op het verkopen van originele licentie-artikelen van Buurman & Buurman (Pat a Mat).

Eerst via de website www.MijnBuurmanisklusser.eu, sedert maart 2013 als dé officiële, door Patmat s.r.o. erkende, webwinkel van Buurman & Buurman in de Benelux.

Dit alles onder de naam van Buurman&Buurman.eu en via de website www.BuurmanenBuurman.eu.


Bekijk Manifest