D-Shop
Larome Paris is een nieuw begrip in de wereld van parfums.
Internationale ontwerpers maken gebruik van dezelfde grondstoffen om bekende en populaire geuren te maken.
Bij Larome Paris willen ze alle luxueuze geuren beschikbaar maken voor iedereen. Wanneer je de geuren van Larome Paris hebt geprobeerd zul je je realiseren dat de beste geuren nu beschikbaar zijn voor iedereen.
Bij Larome krijgt u alle geuren onder 1 merk.
Om het te geloven, probeer het gewoon!
De zekerheden van https://www.d-shop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.