Ledperfekt.nl

Ledperfekt.nl

LEDperfekt.nl is uw groothandel in hoogwaardige kwaliteit led lampen en led armaturen tegen de scherpste prijzen van Nederland!!
In onze webwinkel vindt u een breed assortiment in diverse soorten zakelijke led producten. Zo vindt u bij ons LED PL vervangers, LED Downlighters, LED Buizen en LED Paneelverlichting. Alle LED producten hebben een minimaal 95> of hogere Lumen/watt verhouding met een garantie van 3-5 jaar.
Voor de horeca en hotel branche zijn wij gespecialiseerd in LED lampen met de warmste lichtkleuren. Onze GU10 COB LED Spots , E27 Bol lampen, E14 Bol lampen, E14 Filament en E27 Filament zijn leverbaar in 2200K-2300K Flame lichtkleur tot een 2700K Warm wit lichtkleur. De Flame lichtkleuren zorgen voor een zeer warme maar sfeervolle verlichting in elke ruimte.
Uiteraard zijn deze sfeervolle LED lampen ook voor consumenten te bestellen.
De zekerheden van https://www.ledperfekt.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.