Ergonomiewebshop.nl

Ergonomiewebshop.nl

Sinds 2009 zijn we werkzaam als specialist in de ergonomie. Dagelijks geven we zowel in Nederland en Duitsland personen, bedrijven en werkplekken een ergonomische boost door gebruik te maken van onze ergonomische producten. Comfortabel werken was nog nooit zo makkelijk.
De zekerheden van https://ergonomiewebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben 20+ jaar actief als bedrijfsfysiotherapeut met het thema lichamelijke belasting en arbeid. Vanuit dienstverlening, maar sinds 2012 ook met ergonomiewebshop.nl. We geven zowel in Nederland als in Duitsland bedrijven en werkplekken een ergonomische boost door het geven van ergonomisch werkplek advies en door gebruik te maken van ergonomische producten uit ons assortiment. Onze missie is je comfortabel te laten werken. We staan achter de producten die we aanbieden en we zijn niet van de ‘massa is kassa’. Een persoonlijk advies dat daadwerkelijk klachten kan verminderen door de juiste producten in te zetten is ons meer waard.


Bekijk Manifest