Profijtshop
Profijtshop verkoopt infrarood panelen via de webshop. De door haar toegepaste Toprendement infrarood panelen zijn van een fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van infrarood verwarming en productie van infrarood panelen.
Profijtshop is onderdeel van Profijtwarmte. Profijtwarmte houd zich bezig met het adviseren van infrarood verwarmingspanelen, het opzetten van een all-electric living concept en het installeren en plaatsen van infrarood verwarmingspanelen.

Voor meer info, neem gerust een kijkje bij Profijtwarmte of ga direct naar de webshop Profijtshop.nl

De zekerheden van https://www.profijtshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.