Nuttracker.nl

Nuttracker.nl

Iedereen is wel eens wat kwijt. Na een lange dag werken, een avondje stappen of gewoon uit puur gemak worden sleutels, telefoons en portemonnees vaak snel ergens neergegooid. Vaak bent u de dag erna tot grote ergernis eerst minutenlang aan het zoeken naar uw waardevolle spullen.

De Nuttracker kan heel eenvoudig een einde maken aan deze ellende! Door een simpele druk op de knop heeft u uw bezittingen in no-time weer teruggevonden dankzij de nieuwe vernuftige Bluetooth technieken die in de Nut™ Bluetooth trackers zijn ingebouwd.

Ervaar hoeveel tijd en ergernissen u zich zou kunnen besparen met de Nut 2™ of Nut Mini™!
De zekerheden van https://www.nuttracker.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.