Driessen Stoffen

Driessen Stoffen

Bent u op zoek naar voordelige en kwalitatief goede stoffen dan bent u bij driessenstoffen.nl aan het juiste adres. Voor carnavalsstoffen,feeststoffen,kinderstoffen en damesstoffen kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij een uitgebreide standaard collectie met onder andere: fleece, satijn, crêpe satijn, texturé, badstof, tule, organza, velours de panne, tricot, katoen en voering. Daarnaast hebben wij een wisselende collectie damesstoffen.
De zekerheden van https://driessenstoffen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.