Leokas Creative
Bij Leokas Creative vinden we service en ondersteuning belangrijk. Mocht er toch iets niet goed gegaan zijn, neem dan contact met ons op via info@leokascreative.eu. Dan kijken we graag naar een oplossing!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat is het fijn als een klant vrolijk de deur uit gaat, vol inspiratie voor een nieuw hobby moment! Bij Leokas Creative werken we hard aan het leveren van goede artikelen voor een nette prijs, daarbij vinden we service en support heel belangrijk. Zo ontvangt u altijd een uitgebreide werkhandleiding bij uw bestelling en bieden we cursussen en workshops aan. In ons atelier en online. Bent u opzoek naar folies, machines of gewoon wat extra informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.


Bekijk Manifest