ADS-EXPO BV
ADS Expo BV is een meedenkend team dat door haar jaren lange ervaring uw presentatie op beurzen tot een succes kunnen maken.
Ons bedrijf bestaat sinds 1975 en wij leveren sinds die tijd ook exclusief het MODUL systeem in Nederland.

MEEDENKEN en SERVICE zijn voor ons de belangrijkste items om samen met onze klanten een mooie beurspresentatie te realiseren.
Alles kan, en als het niet kan vinden we een oplossing !!
Door gebruik te maken van onze eigen CNC machine park kunnen we alles op maat maken.
In de loop van de jaren is er veel veranderd in de standbouw wereld, en wij hebben daarom naast ons MODUL systeem ook een aantal producten opgenomen voor het snel bouwen van een beursstand of beurs presentatie.
U kunt onder andere bij ons terecht voor :
- STANDVERHUUR
- SMARTFRAME WANDEN (PROFESSIONEEL MONTEREN ZONDER GEREEDSCHAP )
- TEXTIELFRAMES
- VERHOOGDE VLOEREN
- DISPLAYS ZOALS IPAD HOUDERS, FOLDERREKKEN, ROLLBANNERS etc.
- MOBIELE PRESENTATIEWANDEN EN COUNTERS
Naast de standbouw is ons MODUL systeem ook uitermate geschikt voor winkelinrichting en vitrines.

Op onze site www.modul.nl kunt u verschillende projecten vinden die wij inmiddels hebben gemaakt met het MODUL systeem.
In onze webshop www.expo-standbouw.nl treft u veel artikelen die betrekking hebben op het presenteren van uw bedrijf van standverlichting tot een complete winkelinrichting of beursstand.

De zekerheden van https://expo-standbouw.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.