Appie
Ik ben zeer tevreden met het deurbelcamera!! En de service verdient voor mij een dikke 10.
Anton
Na 3 jaar tot volle tevredenheid het Doorsafe (7700) systeem gebruikt te hebben sloeg de bliksem in in ons hek met deurbel. Contact opgenomen met klantenservice en de volgende dag een reactie terug. Nieuwe bel besteld en binnen een week was het hele systeem (met duidelijke en snelle ondersteuning van de klantenservice van Doorsafe) weer werkend en up to date. Prima Service!!
Appartementen complex 't ROND
Wij hebben als VvE 6 DS4650 PRO /HD deurbellen besteld in april 2024
Deze zijn inmiddels ongeveer 4 weken geleden geïnstalleerd en voldoen uitstekend.
De deurbellen zijn gemonteerd op begane grond van ons appartementen complex. De montage verliep vlekkeloos mede door een goede montage handleiding en het bekijken van de video.
Ook het bereik ondanks de betonnen muren en een afstand van ongeveer 12 meter is geweldig. We hebben geen enkel probleem ondervonden met de ontvangst.
Het scherm is helder en kan goed ingesteld worden qua geluid. De handleiding voor het gebruik van de bel plus scherm is duidelijk en in het Nederlands, zodat iedere gebruiker geen problemen had met het instellen.
Kortom een goed product die zonder ingewikkelde aansluitingen zoals WIFI en/of internet door iedereen als aanwinst wordt ervaren.


H. Jacobs
Ik had een probleem met de camera van de Doorsafe 4110, dit gemeld bij Doorsafe en binnen 12 uur een oplossing om de zaak weer in orde te maken. Super en heel erg bedankt
Jack
Tweemaal een DS7565 Pro en één DS6603 wifi Gong aangeschaft. Levering de dag na de bestelling. Uitgebreide website. Soms even zoeken maar alle info is er. Ook veel duidelijke instructie-filmpjes. Voor en na de aanschaf had ik een paar vragen. Via e-mail de vragen gesteld en steeds een vriendelijke reactie met uitleg gekregen (soms dezelfde dag, soms na enkele dagen). Bij de installatie en het kiezen van de vele instellingen (ook in de Smart Life app) helpt het wel als je een beetje technisch aangelegd bent.
Kees De Zeeuw
Na drie jaar stopte het beeldscherm,na contact met doorsafe bleek het scherm niet meer leverbaar en buiten de garantie termijn,doorsafe heeft GEHEEL gratis een vervanger geleverd ! Wat een goede service!