Top producten
Zeer snelle levering ‘‘s avonds om 22:30 besteld volgende dag al in huis, ik had al de hyperpower föhn maar nu ook voor mijn dochter de dyadium airstyler wat is ze er blij mee.
Sassy
Super snelle service en heel netjes verpakt in een mooie doos.
Vergeleken met de Dyson en uit alle resultaten kwam deze het beste eruit!
Super blij met me verjaardagscadeau 😍
monique
Ik gebruik deze haardroger nu ongeveer en ik kan zeggen dat dit de beste haardroger is die ik ooit gebruikt heb. De krachtige motor droogt mijn haar veel sneller dan mijn vorige Philips. Ik kreeg er ook nog een stoffen tasje bij waardoor ik de haardroger makkelijk mee kan nemen naar me vakantiehuis in Spanje. Ik zou deze zeker aanraden aan iedereen.
Chris
Goede service ,snel antwoorden op de chat 😀. De handdroger is licht in de hand en goed regelbaar ben er zeer tevreden over
Madelon
Dit is de föhn die mijn kapster ook gebruikt en ik was eigenlijk direct verkocht. Ik heb hem dezelfde avond nog besteld en hij is de volgende dag geleverd, nu twee keer gebruikt en hij droogt goed en snel en mijn haar pluist niet meer!
Katelynn
Besteld, en sinds dat moment ben ik goed op de hoogte gehouden over de levering. Duidelijk instructie boekje over de werking.

Ik heb het nu 1 keer gebruikt en het was even uitvogelen hoe ik mijn haar moest wikkelen, maar echt een super makkelijk systeem uiteindelijk. Het pakt je haar super snel, zolang je maar kleine plukjes pakt. Tot nu toe een goed product en doet wat het moet doen!