Anoniem
Snelle levering en goede kwaliteit. Top 👍🏻
Farhan Abdillahi
Geweldig
Mathy Voorthuijzen
Goede service, snelle levering en alles netjes verpakt. Ik ben dikwijls in Beverwijk om kruiden geweest bij jullie maar dit is zeker ook voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader.
Floor Koornneef
Post.nl was flink vertraagd, maar De Wereldkruidentuin deed er alles aan om mijn bestelling toch op tijd bij mij te krijgen voor mijn gastles aan groep 5 over kruiden. De kruiden, met name lavendel en oregano ruiken heerlijk.
Matilde Pestelli
Great service,great quality!
Leo
1 kg zwarte thee besteld, ook gebeld over de kwaliteit en waar het vandaan komt. Vriendelijk gesprek en vragen beantwoord.
Via DHL vertuurd, daar bleeft het pakket hangen met de mededeling "wachtend op data" klantenservice van De Wereldtuin gebeld, situatie uitgelegd maar het was al duidelijk want men had het zelf al ontdekt. De shop heeft contact opgenomen met DHL nadat ik het zelf ook had gedaan en mij verder niet kon helpen. Direct is de bestelling doorgestuurd en de volgende dag had ik het binnen. Ook ben ik nog gebeld door De Wereldkruidentuin dat de situatie met DHL was opgelost omdat het al een paar dagen duurde. DHL kon niet zeggen wat er aan de hand was omdat de bestelling goed was verstuurd met de juiste verzendinformatie. Super opgelost en de thee smaakt zoveel beter dan andere die we al jaren hebben gebruikt. Super kwaliteit en service.