Jakub
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij deze winkel. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ze hebben mijn auto er als nieuw uit laten zien. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, en de levering was snel en probleemloos. Ik waardeer ook de uitgebreide productbeschrijvingen en de tips voor gebruik op de website. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit autodetailing producten!
Dennis
Top service, goed contact via de email en uitgebreid advies ook na een groot aantal vragen. Snelle levering volgende werkdag in huis.
Richard
Direct na plaatsen online bestelling heb ik ze gebeld omdat ik toch wat technische vragen had en niet zeker was of ik het juiste besteld had. Erg goede uitleg gekregen en de bestelling ongewijzigd gelaten. Ze gingen er direct mee aan de slag en een dag later was alles binnen, erg blij met de service en het product (prijs was ook goed trouwens)
Philippe Leclercq
Super comme d'habitude
Hans
Superfijne en kwalitatief uitstekende producten. Mijn auto’s worden alleen maar met Autochem producten behandeld! Superservice en goede prijs-kwaliteit.
Mark
Goede service. Mijn slang, foamcanon en doeken komen bij John vandaan. Staat altijd goed te hulp, ook als PostNL het minder goed doet.