WebwinkelKeur

klantbeoordeling

8,8/10


StarStarStarStarNo star
  • N.: “Nog nooit zulke slechte service ervaren. Geen bevestiging van bestelling of betaling ontvangen. Ochtend van levering kreeg ik ineens bericht dat ze tussen 1300 en 1800 zouden komen. Wanneer ik er niet was zouden ze de goederen in de tuin achter laten. Halsoverkop van alles moeten regelen om aanwezig te kunnen zijn. Chauffeur is niet komen opdagen in het beloofde tijdvak. Nadat ik zelf er achter aan heb gebeld bleek de chauffeur vertraagd en kwam hij pas s avonds laat. Geen telefoontje voor aankomst gehad zoals beloofd en alsnog weer een half uur later dan afgesproken.. Heb 8 uur staan wachten al met al. Bij levering waren 5 van de 7 bestelde radiatoren van het verkeerde type. Deze zijn geleverd zonder overleg. De bestelde types waren niet meer leverbaar, maar bieden ze (nu al 2 maanden later) nog steeds aan op de website. Ze konden mij na twee keer een half uur bellen geen passende oplossing bieden. Ik heb zelf een oplossing aangedragen, waar ik nog voor bij moest betalen ook. Kreeg wat korting op de verkoopprijs van deze oplossing, maar alleen als ik een goede review zou schrijven. BELACHELIJK. Twee van de radiatoren hadden schade. Dit heb ik gemeld. Daarnaast wilden ze de producten ook niet meer terug nemen, want ik zou de schade zelf wel eens veroorzaakt kunnen hebben was de opmerking. Vertrouwen in de klant is er dus ook niet. Nu ruim anderhalve maand na de belofte dat ik vervangende onderdelen zou krijgen wacht ik hier nog steeds op en zijn ze niet meer thuis om te reageren op mij.”
  • Henk: “Professionele en snelle service. Tevreden met mijn aankoop! ”
  • Van der Hoeven: “Snelle levering, prima service. Het ruilen van een design handdoekradiator voor een andere kleur was geen probleem. Het teveel betaalde werd keurig gecrediteerd. ”
  • Chrit B: “Prima service. De door het bedrijf per abuis fout geleverde radiatorklemmen werden spontaan vervangen door de juiste maat.”
  • edward: “tevreden”
  • Maikel o: “De geplaatste order werd keurig op de gewenste dag na het gewenste tijdstip afgeleverd. Vooraf werd er ook telefonisch contact gezocht door de leverancier, goede service!”
lees meer ervaringen >