WebwinkelKeur

klantbeoordeling

8,8/10


StarStarStarStarNo star
  • Paulien van de Linde: “De radiatoren werden zaterdagmiddag geleverd. Maandagochtend kwam de monteur en zagen wij dat er een forse beschadiging op zat. Contact opgenomen met de leverancier. Retourneren was geen optie omdat wij het binnen 24 uur hadden moeten melden!! Inverband met de verzekering die zij hebben afgesloten....?? Let dus op bij bestelling en controleer het gelijk!! Na wat heen en weer gepraat uiteindelijk een oplossing gevonden. ”
  • Bertus Kraan: “alles is op tijd geleverd maar was niet goed heb een retourlabel toegestuurd gekregen toen de radiator teruggestuurd maar moest lang wachten op mijn geld heb een slechte recensie geschreven terecht volgens mijn mening ,maar kreeg een telefoontje van hun met de boodschap dat ze dir gingen uitzoeken ,hebben ze ook gedaan schuld lag bij post.nl heb hierover een mail gehad heb mijn geld terug met een excuus hier heb ik vrede mee en sluit af met een positieve recensie”
  • Brian Bastian: “Had een radiator besteld voor in de douche, die werd mooi op tijd afgeleverd zoals afgesproken. Na levering had ik geconstateerd dat de voorplaat en de rooster van bovenop beschadigd was (kan gebeuren). Na een telefonisch gesprek werd mij beloofd dat ik eind september de nieuwe delen zou krijgen, uiteindelijk is dat afgelopen zaterdag 1-12 geweest. De voorplaat was perfect nieuw maar de rooster van bovenop was te lang, na een telefonisch gesprek met een heel vriendelijke meneer moet ik uiteindelijk de rooster maar zelf op maat maken. Dat vind ik geen goede service.”
  • V.Reitzema: “Had een te zware radiator besteld en was hij viel iets buiten de retour tijd, maar was geen enkel probleem en ik kon gelijk een goede radiator bestellen en omruilen. Zeer goede en snelle service. ”
  • Jan de Ronde: “Eerst verkeerde radiator ontvangen. direct telefonisch contact opgenomen en ze zijn direct met een oplossing gekomen. Twee dagen later heb ik de juiste radiator ontvangen. Erg klantvriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader. ”
  • Bekir Patir: “Erg tevreden over de service. Ik heb me radiatoren binnen 2 werkdagen thuis gekregen. De verkoper was erg klantvriendelijk via de telefoon. Ik heb keurig 1 dag van te voren een mailtje ontvangen dat de bezorger de volgende dag langs zou komen en kreeg nog een telefoontje van de bezorger met een tijdindicatie. En de kwaliteit van de radiatoren zien er goed uit. Bedankt Bouwstation XL. ”
lees meer ervaringen >