Webwinkelkeur

klantbeoordeling

8,8/10

  • Ton: “Bij een gerenommeerde ijzerhandel in Zwolle (van Rossum) nieuwe sleutel voor Renault bij laten maken. Bleek de automatische deurvergrendeling niet meer te werken. Hier konden ze ook niets aan veranderen. Oorzaak wellicht defecte printplaat. Bij autosleutels.info in Nunspeet sleutel nagekeken en contactpunten wat verbogen en het werkte weer. En ook nog kosteloos! Dikke, dikke pluim!”
  • Gerard vqan der Drift: “Autosleutels.info te Nunspeet krijgt van mij 5 sterren dood eenvoudige reden leveren kwaliteit goede service en normale prijzen Dit heb ik heb ik wel eens anders beleeft maar daar is hier geen sprake van kan zeggen top kwaliteit Spreek uit ervaring diversen auto,s gehad waarde sleutels wel eens stuk waren Conclusie ik raad u aan naar Autosleutels.info te gaan ”
  • Arjan: “Vanochtend een afspraak gemaakt en kon in de middag meteen komen om mijn versleten sleutels en het contactslot te herstellen. De sleutels zijn zeer snel nieuw gemaakt en voor het slot heb ik nieuwe plaatje gekocht. Montage heb ik zelf gedaan. Zeer tevreden met de snelle service en meedenken.”
  • Arjan Leichtenberg: “Wat een top service bij deze mensen. autosleutel klaar terwijl ik zat te wachten en werkt helemaal top! gewoon een aanrader dit bedrijf!!”
  • Arjan B.: “Onder het genot van een koffie werd de afstandsbediening van mijn Fiat Panda ingeleerd met een half uur was het allemaal klaar, erg tevreden.”
  • Albert: “Ben er geweest voor nieuwe sleutel voor movano incl afstandsbediening.Ser- vice perfect koffie, koek. Had bij dealer prijs gevraagd euro 300,00. Hier 110,00,mijn oude autosteutel ook iets aangepast,hij reageerde niet meer goed op het indrukken,ook nog nieuwe batterij in geplaats,dit alles was service Tel uit je winst. TOPBEDRIJF”
lees meer ervaringen >