Webwinkelkeur

klantbeoordeling

8,9/10

StarStarStarStarNo star
  • Rob en Bep: “Klaar terwijl u wacht met een lekker bakkie koffie van een zeer vriendelijke jonge dame! Ik ging er van uit dat na thuis een nieuwe knoopbatterij te hebben gemonteerd en ook het instructie boekje te hebben geraadpleegd om de afstand bediening te configureren dat deze ook weer zou werken, helaas deed hij het nog steeds niet, dan maar op zoek naar een goed bedrijf voor deze klus, onze keuze viel op https://www.autosleutels.info. Na een korte mail contact te hebben gehad met Wilco hebben wij besloten om vanuit de Zaanstreek naar Nunspeet te rijden gezien de offerte van mij Peugeot dealer waar van ik van mijn stoel viel. Grote complimenten voor de snelle en klantgerichte vriendelijke service voor dit Team, en dat voor een prijs waar je vrolijk van word. Een echte aanrader, en de koffie en een echt schoon toilet staan voor u klaar.”
  • Lia: “Snelle levering👍 Afgelopen week 2x een bestelling gedaan, zonder track&track. Voor slechts € 16,00 en € 1,49 portokosten was mijn sleutelbehuizing 2x binnen 2 dagen thuis bezorgd👍 En de sleutels werken weer perfect”
  • Henk schepers: “Super goed en vakkundig (aanrader)”
  • Eva: “Geweldige service. Volgens de garage zou de reparatie van mijn autosleutel met afstandbediening rond de 200 euro kosten. Bij autosleutels.info was ik voor 16 euro klaar en de sleutel doet het als nooit tevoren. Hartelijk bedankt!!”
  • Geert De Zutter - België: “Mijn autosleutel was volledig stuk (alle onderdelen uit elkaar gevallen) en functioneerde uiteraard niet meer. De sleutel kon volgens mijn garagist niet meer hersteld worden. Een nieuwe zou me meer dan 200 euro kosten! www.autosleutels.info gevonden op het internet. Mailverkeer (omtrent problemen en kostprijs die uiteindelijk slechts 34 euro zou bedragen) ter zake verliep prima en snel. Alle onderdelen verstuurd naar Nederland vanuit België. Betaling na test van sleutel bleek geen probleem. Ik had zo mijn twijfels op voorhand, maar de toegezonden sleutel bleek perfect te werken! Al bij al dus een uitstekende ervaring achter de rug. Aan te raden dus! ”
  • Rob uit Barneveld: “Losse afstandsbediening van mijn Hyundai Tucson (2005) was defect. Div. offertes opgevraagd. Uiteindelijk bleek ik bij WVO het voordeligst uit. Besparing t.o.v. de offertes van anderen tussen de 50 en maar liefst 105(!) euro. En klaar terwijl u wacht met een lekker bakkie koffie! Er werd zelfs een poging gedaan om de defecte a/b te repareren. Complimenten voor de snelle en klantgerichte vriendelijke service! ”
lees meer ervaringen >