Webwinkelkeur

klantbeoordeling

8,8/10

  • Arjan B.: “Onder het genot van een koffie werd de afstandsbediening van mijn Fiat Panda ingeleerd met een half uur was het allemaal klaar, erg tevreden.”
  • Klant: “Absoluut klantonvriendelijk. Ze leveren de verkeerde sleutels en je moet zelf de verzending en terugzending betalen. Er is geen spoor van een sorry voor de fout of inzicht. Je kunt beter ergens anders kopen.”
  • Ben : “Ik moest de behuizing van mijn contactsleutel vervangen en had bij de bestelling een foto van de oude meegestuurd. De bijgeleverde baard heeft bleek echter niet goed. Onze sleutelmaker had deze klaar gemaakt. Hij paste wel in het contactslot maar was niet te draaien. Bij exacte nameting bleek dat de geleverde baard was net even dunner was dan de originele. Onze sleutelmaker heeft de kop van onze oude sleutelbaard aangepast zodat deze in de nieuwe behuizing paste. De bovenkant week nogal af en dit kostte best veel moeite. Dankzij de inspanning van onze sleutelmaker kwam alles goed ”
  • Albert: “Ben er geweest voor nieuwe sleutel voor movano incl afstandsbediening.Ser- vice perfect koffie, koek. Had bij dealer prijs gevraagd euro 300,00. Hier 110,00,mijn oude autosteutel ook iets aangepast,hij reageerde niet meer goed op het indrukken,ook nog nieuwe batterij in geplaats,dit alles was service Tel uit je winst. TOPBEDRIJF”
  • Eddie: “Product besteld bij deze webshop. Netjes ontvangen. Bij ontvangst bleek het een sleutel van Aliexpres te zijn. Webshop heeft korting gegeven zodat het niet retour hoefde. Echter ging het product na 3 maanden kapot. Kan gebeuren, maar de webwinkel weigert nu garantie te leveren omdat er korting gegeven zou zijn. ”
  • Rob Krommenhoek: “Na bij de officiële Mini dealer een prijs te hebben gehad, voor een volledige sleutel en transponder, werd ik even een beetje misselijk. Dit kon hier ongeveer voor één derde van de prijs. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en via email, de ontvangst was even zo goed. De oplossing ook.”
lees meer ervaringen >