Webwinkelkeur

klantbeoordeling

8,8/10

  • Rob Krommenhoek: “Na bij de officiële Mini dealer een prijs te hebben gehad, voor een volledige sleutel en transponder, werd ik even een beetje misselijk. Dit kon hier ongeveer voor één derde van de prijs. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en via email, de ontvangst was even zo goed. De oplossing ook.”
  • Leonard Rensen: “Ongekende service. Via de Mitsubishi dealer offerte opgevraagd voor 2 nieuwe sleutels. Kosten bij hen € 275,= per sleutel. Toen autosleutels.info in Nunspeet gebeld voor een offerte. Kosten bij hen € 120,= per sleutel. Afspraak gemaakt en toen ik bij hun aankwam bekeken ze de oude sleutels en zeiden ze dat zij om de bestaande techniek nieuwe mantels konden maken en ook het metaal zouden kunnen vervangen waardoor de kosten zouden komen op € 40,= per sleutel. Daar ben ik uiteraard mee akkoord gegaan en beide sleutels werken perfect! Lang geleden dat ik zo'n service heb ervaren. Verschil voor 2 sleutels met de dealer € 470,= maar liefst!!!”
  • Alfred: “gedaan waar we voor kwamen en goede prijs - kwaliteit verhouding.”
  • J. Palsrok: “Prima prijzen, vriendelijke benadering, prima service en kwaliteit. ”
  • henk: “heb een stukje moeten rijden maar meer dan waard Vriendelijk, heel goed onderlegd neemt geen genoegen met half werk duidelijke afspraken Gewoon top”
  • Nadia: “Ze hebben verkeerde sleutels aangeleverd terwijl het type merk van de auto wel overeen kwam. Als reactie kregen wij te horen dat we het maar moesten weg vijlen om zo de sleutel te laten passen. ”
lees meer ervaringen >