Webwinkelkeur

klantbeoordeling

8,8/10

  • Leonard Rensen: “Ongekende service. Via de Mitsubishi dealer offerte opgevraagd voor 2 nieuwe sleutels. Kosten bij hen € 275,= per sleutel. Toen autosleutels.info in Nunspeet gebeld voor een offerte. Kosten bij hen € 120,= per sleutel. Afspraak gemaakt en toen ik bij hun aankwam bekeken ze de oude sleutels en zeiden ze dat zij om de bestaande techniek nieuwe mantels konden maken en ook het metaal zouden kunnen vervangen waardoor de kosten zouden komen op € 40,= per sleutel. Daar ben ik uiteraard mee akkoord gegaan en beide sleutels werken perfect! Lang geleden dat ik zo'n service heb ervaren. Verschil voor 2 sleutels met de dealer € 470,= maar liefst!!!”
  • Alfred: “gedaan waar we voor kwamen en goede prijs - kwaliteit verhouding.”
  • J. Palsrok: “Prima prijzen, vriendelijke benadering, prima service en kwaliteit. ”
  • henk: “heb een stukje moeten rijden maar meer dan waard Vriendelijk, heel goed onderlegd neemt geen genoegen met half werk duidelijke afspraken Gewoon top”
  • Nadia: “Ze hebben verkeerde sleutels aangeleverd terwijl het type merk van de auto wel overeen kwam. Als reactie kregen wij te horen dat we het maar moesten weg vijlen om zo de sleutel te laten passen. ”
  • Evert van den Berg: “De afstandbediening van mijn Ford Focus was uitgevallen. Ik had diverse offertes aangevraagd en autosleutels.info gaf de beste offerte. Ik heb een afspraak met hen gemaakt en hij bekeek mijn sleutel, ging mijn auto in en na 5 minuten was alles klaar en de afstandbediening werkte weer. Een kwestie van synchroniseren zei hij. Op de vraag van mij wat het koste zei hij : helemaal niets. Waar vindt je nu nog zulke service. Geweldig toch.”
lees meer ervaringen >