WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,0/10


StarStarStarStarNo star
  • c.kluiters: “Ik heb deze week een sleutel laten namaken. Dat is goed gegaan. Ik vind alleen de prijs erg hoog 55 euro. terwijl de site aangeeft dat de sleutels 19,95 kosten. Daar vind ik een groot gat tussen zitten. En best misleidend.”
  • Bert: “Eindelijk werkt de afstandsbediening weer naar behoren van de Suzuki SX4 omdat het bedrijf de juiste batterij in de afstandsbediening heeft aangebracht ”
  • Bert Wolf: “Binnen een week m'n kapotte autosleutel weer gerepareerd terug op de mat en nog es voordelig ook: helemaal TOP”
  • ruardy: “5 december besteld en betaald, 5 december bericht status betaald, 6 december status verzonden, 9 december een mail gestuurd waarop 11 december een antwoord kwam dat het op 6 december is verzonden, na verschillende malen gemaild te hebben bleek het pakket helemaal niet verzonden te zijn op 6 december, er kwam op 12 december om half 1 een mail dat het pakket verzonden was, vandaag 15 december en nog geen sleutelhangers ontvangen, net even gebeld en wordt gezegd dat het pakket op 14 december verzonden is. Inmiddels 3 verschillende datums mogen ontvangen wanneer het pakket verzonden is. Dit kan toch niet. Op de voorpagina van de site staat toch te lezen voor voor 17.00 besteld morgen in huis. ??? ”
  • B.Vos Utrecht: “Wat een fantastische service, ongelofelijk! Bij de klapsleutel van mijn VW Polo was het sleutelgedeelte afgebroken. Bij de VW garage werd daar € 184,00 excl. BTW voor gevraagd. Voor minder dan € 40,00 kreeg ik van Autosleutels een nieuwe behuizing, nieuwe batterij e.e.ea. keurig verpakt en via de post! Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf, van harte aanbevolen !!! ”
  • MaJa: “Na bestelling van de CIT101A sleutelbehuizing, ontving ik een keurige mail. De levering gebeurde in 1 besteldag, keurig verpakt in een bubbeltjesenvelop, incl. batterij en beschrijving. Omdat alleen de knopjes van mijn oude sleutel versleten waren, heb ik alleen de helft met de knopjes overgezet en dat lukte prima. Het nieuwe knoppendeel is een fractie van een millimeter groter, maar dat is niet storend. Kortom: een tevreden klant voor een nette prijs.”
lees meer ervaringen >