WebwinkelKeur

klantbeoordeling

8,9/10


StarStarStarStarNo star
  • Rob uit Barneveld: “Losse afstandsbediening van mijn Hyundai Tucson (2005) was defect. Div. offertes opgevraagd. Uiteindelijk bleek ik bij WVO het voordeligst uit. Besparing t.o.v. de offertes van anderen tussen de 50 en maar liefst 105(!) euro. En klaar terwijl u wacht met een lekker bakkie koffie! Er werd zelfs een poging gedaan om de defecte a/b te repareren. Complimenten voor de snelle en klantgerichte vriendelijke service! ”
  • Ramon T.P.: “Sleutel behuizing via brievenbus post besteld, twee dagen later nog niet binnen. Kan Autosleutels niks aan doen. Gebeld, ze hebben alsnog gelijk dezelfde dag een nieuwe sleutel opgestuurd via pakket post. Gewoon een bedrijf die nog snapt hoe je met klanten om moet gaan, Top!”
  • John van Doren: “Opgestuurde sleutelbehuizing was na 6 dagen nog niet bezorgd. Er werd een nieuwe opgestuurd die de dag erop samen met de eerst opgestuurde alsnog bezorgd werd. Uiteraard die eerste teruggestuurd. Goede snelle service en geen gezeur over de verzendkosten. Positieve ervaring dus!”
  • Geerts Nico: “Super fijne website , Bestelling geplaatst en snel afgehandeld en sleutel hanger in zeer goede beschermende verpakking afgeleverd en zeer goede kwaliteit ..En geen dure verzendingskosten. Aanrader ”
  • Marleen: “Wat een service!! Wilco ging "over and above" om voor mijn redelijk oude auto een sleutel met afstandsbediening te maken. Ondanks dat het niet gelukt is (wat echt heel zelden voorkomt) heeft hij enorm zijn best gedaan om het gedaan te krijgen. Super service!”
  • F. Glorie: “Telefonische ondersteuning is heel goed als er een probleempje is. Verder uitstekende nazorg. M.b.t. Overzetten van de transponder: ......Complimenten voor Wilco.!! Ik ben weer een tevreden rijder, Als ik nog eens een sleutel nodig heb weet ik waar ik zijn moet.”
lees meer ervaringen >