WebwinkelKeur

klantbeoordeling

8,9/10


StarStarStarStarNo star
  • Frederic Robyns: “Mooie sleutelhanger eindelijk gevonden, duidelijke en leuke site, perfecte afhandeling van kiezen tot thuisgeleverd. ”
  • DUIVENVOORDEN AUTOMOBIELEN BV: “SNELLE LEVERING ,ALS ER PROBLEEM IS WORDT HET OPGELOST”
  • Gerard: “Prima geregeld, duidelijke website, de volgende dag een keurig verpakte sleutel in huis. Kwaliteit is goed voor elkaar, aanrader dus !”
  • Judith: “Nieuwe sleutelcover besteld voor m'n Fiatje 500. Past perfect, aanzienlijk goedkoper dan originele cover via dealer, ziet er (naar mijn mening) hetzelfde uit als originele cover, erg snelle levering. Kortom: 👍”
  • Ruud Jonkman: “Vandaag kon ik (na eerst even te hebben gebeld) meteen in Nunspeet terecht voor een extra sleutel met afstandbediening voor mijn Citroën. Ik werd goed en vriendelijk geholpen, binnen drie kwartier was de sleutel geslepen en ingeleerd. De startonderbreker en afstandbediening functioneren zoals het hoort en ik was 50 Euro goedkoper uit dan bij de dealer, die de sleutel overigens niet op voorraad had.”
  • Jasper: “Er was een probleempje met het starten van mijn auto, een Mercedes E 200 CDI. Door dat het infrarood gedeelte bekrast was, kreeg ik de auto niet meer uit het stuurslot en/of ronddraaien van de sleutel. Echter de afstandsbediening deed het wel. Met andere woorden, het elektronicagedeelte functioneerde nog prima. Zodoende had ik via deze site een behuizing besteld. Ik had deze de volgende dag al in huis. De korte maar duidelijke gebruiksaanwijzingen doorgelezen en dus ook uitgevoerd. Alles functioneert weer prima. Fijn dat het zo snel geleverd kon worden.”
lees meer ervaringen >