WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,7/10
47 Reviews
Tobbie :

Begin maart 2023 merkte ik tot mijn schrik dat mijn plafondventilator na bijna 5 jaar trouwe dienst niet meer werkte. Omdat Casafan 15 jaar garantie geeft op de motor heb ik de storing gemeld bij plafondeventilator.nl. Ik was blij verrast dat ik snel een reactie kreeg en dat er direct actie werd ondernomen richting de Technische Dienst van Casafan. Nog geen dag later kreeg ik al een e-mail met informatie hoe ik de motor kon opsturen. Binnen één week na het opsturen de motor kreeg ik al een pakje in huis met daarin een volledig nieuwe motor! Zelfs het nodige materiaal om de ventilator weer op te hangen zat er bij, terwijl ik deze spullen nog in huis had. Ik ben erg onder de indruk van de service die is gegeven door zowel plafondventilator.nl als Casafan. Echt Top! De ventilator hangt inmiddels weer, dus wij zijn klaar voor de warme dagen. Als ik nog een keer een plafondventilator nodig heb weet ik wel waar ik deze ga kopen!
Pieter :

Perfecte levering, mooi product, werkt prima!
Luuk :

Inmiddels hebben we 4 Casafan plafondventilators hangen. Zijn ideaal omdat ze geluidloos zijn (alleen bij hogere snelheid het geluid van de lucht). De laatste 2 die we kochten hangen op onze werkkamers. Handig want ze nemen geen ruimte in. Prima investering en beter dan een airco waar je alleen maar verkouden van wordt. Levering en betaling verliepen verder prima. 1 verbeter puntje: De buitenste bak van de ventilator heeft geen mogelijkheid voor kabeldoorvoer. Als je de ventilator dus ergens vrij tegen plafond wil ophangen is dat erg onhandig. Ik heb in de bak een kleine sparing moeten frezen voor de kabel.
Stef :

Heel goede producten en goede service
M.vd Helm :

Supersnelle levering. Prima verzorgd. Jammer dat er bij de instructies geen Nederlands zit
Rene :

Fantastische ventilator. Cass fan neo 3. Heel erg stil en een zacht briesje boven je bed. We slapen met dit weer (32 C) en binnen 25 C uitstekend. Wel even in elkaar zetten en monteren maar dan heb je voor jaren fluisterstil comfort. Zeker een aanrader......