Diana Arkeveld
Pieter zijn service is super. Ik liep vast met het koppelen van mijn analytics aan mijn website. Door de nieuwe omgeving binnen analytics was het voor ons beide een raadsel waarom het niet lukte. Binnen no time had Pieter dit voor mijn uitgezocht. Dankzij zijn uitleg lukt het mij om het zelf te doen zonder uren kwijt te zijn aan uitzoeken hoe dit dan moet. Kortom snelle service, goede kennis en super vriendelijk en behulpzaam. Als ik weer technisch ondersteuning kan gebruiken is Pieter de eerste die ik bel.
Viola
Vanaf de aanvraag tot de aanlevering van de logo's. Alles verliep perfect! Knap om het idee direct om te zetten tot het juiste ontwerp! De snelle communicatie met Pieter was zeer prettig! Een partij die er echt alles aan doet om de klant het ''wauw'' gevoel te geven. Ik kan LogoExperts.nl dan ook zeker aanraden!
Danielle Wijnolst-Bavelaar
Snelle service, zeer prettige communicatie en uiteraard een mooi eindproduct. Ik ben zeer tevreden en zou een volgend keer zeker weer gebruik maken van deze organisatie.
Chris van Coolwijk
Begonnen met een simpel logo, al snel werd het toch een hele make over van de website, Pieter communiceert snel, duidelijk en ondanks dat ik ondertussen van Houston tot aan Hong Kong zat was het makkelijk communiceren
Maurits Last
Wij zijn enorm tevreden over het logo dat voor ons is ontworpen. Vanaf het begin was de communicatie duidelijk en snel. Wij hebben voor ons gevoel enorm veel feedback rondes gedaan maar hebben op geen enkel moment het gevoel gehad dat wij irritant of zeurderig waren, de service bleef positief en er werdt goed meegedacht. Zelfs in de weekenden kregen we nieuwe ontwerpen doorgestuurd! Wij raden LogoExperts.nl zeker aan en zullen ze in de toekomst ook blijven gebruiken.
Antonie Klop
Geweldige service. Heel snelle oplevering, er wordt goed gekeken naar je wensen en met je mee gedacht om te komen tot een geweldig eindproduct.