Leroy
Ik zou deze partij aan iedereen aanraden, ze zijn zeer professioneel, leveren snel en goed werk en hebben goede prijzen. Als er iets aangepast moet worden, gaan ze zonder moeite terug naar de tekentafel om het product zo te leveren zoals jij dat wilt. Tevens denken ze ook actief met je mee en geven ze goede feedback.
RVE Training & Coaching - Fit op locatie
Super logo ontworpen welke volledig naarr mijn zin is. Nemen goed de tijd voor je en proberen al jouw wensen zo goed als mogelijk te realiseren. Top service!
Joris
Uitstekend geholpen met 1 aanspreekpunt. Er wordt goed geluisterd naar de vraag en die wordt snel ingevuld met verschillende alternatieven. Top gedaan!
Pepita Luiten
Super goed en zeker ook niet onbelangrijk heel snel geholpen. Duidelijk geluisterd naar de vraag en een mooi logo rijker. Mooi bedrijf wat ik echt aanraad!
Kim van Dort
Goede, snelle communicatie en top service. Ze zijn pas tevreden als u tevreden bent
kylie Neggers
super mooie en snelle ontwerpen. Ze doen er alles aan om je tevreden te maken. Ik had opeens nog een leuk idee, en gelijk zat het idee uitgewerkt in mijn mailbox. Zeer snelle en goeie communicatie en zeker niet duur. Voor weinig heb ik een mooie en prima logo. Echt een aanrader!