frank meerding
Als je ziet hoe de verwarmingen hierdoor veranderen vraag je je af waarom je het niet eerder hebt gedaan! Wat een prachtige afwerking. Denk niet dat de diverse bouwmarkten deze kwaliteit überhaupt zullen benaderen, met name het "verbergen" van leiding en knop van de verwarming gaat met een doe het zelf pakket uitlopen op een fiasco, dus laat de mannen van VMB het inmeten en je komt niet voor verrassingen te staan en krijgt een TOP product
Lilian en Paul
Snelle levering, prachtige kwaliteit, geweldige service en een buitengewoon vriendelijke mensen. We kunnen echt niets bedenken waarom dit bedrijf geen dikke tien van ons zou krijgen als waardering. Zo blij met onze prachtige radiatorbekleding. De kers op de taart na een grote verbouwing. In 1 keer en binnen een kwartier ons huis helemaal af. Bedankt Vincent en Anna. We zijn er echt ontzettend blij mee.
mw. Wil de Waal, Almere
Informatie gezocht op internet en toen bleek deze firma zo veel fantastische reviews te hebben, heb ik om verdere info en eventueel opmeten.
Kwam Vincent vrij snel naar mij toe en heeft voor 3 radiatoren de maten opgemeten.
Nette bevestiging ontvangen en het zou ca. 10 à 15 dagen duren. Dat klopte precies en zo kwam Vincent met vriend Godfried de bekleding brengen.
Het plaatsen was slechts een kwartier werk, maar dat heb je als de maten goed zijn opgemeten.
Het karton waarin de bekleding zat hebben zij 'gelukkig'weer meegenomen.
Dus ja ik kan deze webwinkel zeker aanraden.
Top Vincent ik ben er erg blij mee, staat mooi.
Jacob
Bestellen is makkelijk, ook voor maatwerk (in ons geval) wordt er goed meegedacht en wordt er telefonisch goed meegedacht aan een oplossing.
De levering is vlot, de montage werd even snel gedaan en de verpakking werd mee teruggenomen. Super service.
Dolf
Een goed advies bij het opmeten en keurig geplaatst helemaal top 👍
Ellen van Tongeren
Geweldige service. Super mooi product.