Webwinkelkeur

klantbeoordeling

9,9/10

  • Hillian : “Uitstekende service! Ik heb hulp gekregen uit een onverwachte hoek. Deze had ik even niet zien aankomen, maar ik ben er buitengewoon blij mee. Los van de uitstekende producten en goede nazorg 5 sterren zijn Dik verdiend! ”
  • Arno van den Munckhof: “Van ontvangst tot nazorg, alles is dik in orde! Nieuwsgierig of de 5-setrren ook terecht zijn heb ik geprobeerd een minpuntje te ontdekken maar niet gevonden. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Jitske en Karin weten wat klanttevredenheid inhoud! Chapeau en houden zo ;-)”
  • Jill: “Gister mijn training tot tandcosmeticus gevolgd. Super fijne en duidelijk uitleg gehad van Karin! Het was in een klein groepje van 2 cursisten en 2 modellen. Karin zorgde ervoor dat de aandacht goed verdeeld werd en je uiteindelijk zeldverzekerd aan her werk kon gaan. Fijne producten en zeer mooie apparatuur. Voor mij een hele goede en zinvolle investering! Jitske was ook op locatie en er was een fijne en collegiale sfeer. Een welkoms gevoel bij xtreme smile! Ook mijn bestelling was gelijk geregeld en ik kon met een tevreden gevoel naar huis gaan. ”
  • Cindy: “Leuke leerzame cursusdag gehad Goed geregeld!”
  • Charma: “Ik heb vorige week de opleiding gevolgd en ik kan vol zelfvertrouwen beginnen. Ontzettend bedankt voor de fijne lesdag. Het was erg leerzaam en goed uitgelegd. Een aanrader voor iedereen.”
  • mirjam: “prima service, goed kwaliteit. Werk al een jaar met de tandenbleek producten waarmee we uitstekende resultaten behalen. Ook de opleidingen zijn prima. Sinds kort ook de cursus voor wimpers en wenkbrauwen gedaan en ook deze producten zijn prima voor een mooi resultaat. klantvriendelijk!! ”
lees meer ervaringen >