Webwinkelkeur

klantbeoordeling

9,7/10

  • Arjan: “Erg leuk kinderfeestje gehad. Achtertuin volgezet met attributen. Eerst in licht, en later op avond nog in het donker een ronde (erg leuk met die lichtjes). Prima geholpen, met nette uitleg. Prijs is ook zeer acceptabel.”
  • Edwin: “Was een geslaagde buitenactiviteit in het bos. De kinderen hebben 2 uur lang gerend en gevlogen. Voor herhalimg vatbaar. Mooie doos met duidelijke gebruiksaanwijzingen en een aantal spel-adviezen”
  • Marianne: “Superleuk! De kist met 12 AssaultStriker laserpistolen gehuurd en naar het bos gereden. De middag vloog om! Kids zijn 9 en 10 jaar oud. Uitleg was duidelijk en uitgebreid. Halen en brengen van de spullen is op vaste tijden, maar bespreekbaar. ”
  • Aline: “Super service. Goede afstemming. Prima prijs. We hebben superleuke dagen gehad met het lasergamen ”
  • Anika: “Super Cool kinderfeestje gehad! We konden de spullen gelukkig een dag langer huren omdat het stormde op dag van het feestje. Goede service en leuk om op eigen gekozen locatie dicht bij huis te kunnen lasergamen.”
  • Hanneke Smit: “Heel blij met coolkinderfeestje.nl! Last-minute de lasergame kit besteld, omdat ons eerdere plan onverhoopt niet door kon gaan. Alles was super snel geregeld met een hele praktische website. Fijne en concrete info erbij en ook het ophalen en terugbrengen was makkelijk geregeld dankzij heldere instructies via website en mail. Je weet gewoon waar je aan toe bent! Kortom, een top feestje gehad, kids blij, wij blij:) ”
lees meer ervaringen >