Frank De Belder
Gewoon, zoals het moet Het werkt prima
Peter Verkuijl
Toetsenbord werkt niet goed met bleutooth alleen cijfers en muis gedeelte werkt op de chroomcast ook nog op mijn telefoon aangesloten met hetzelfde probleem en daarna aangesloten met de dongle op de computer en dat werkte prima. Contact opgenomen met de shop en wisten niet waar het aan lag en zouden het uitzoeken en verder contact met me opnemen.

winkel heeft uiteindelijk contact met me opgezocht en het artikel is retour gegaan, ze hebben het toetsenbord getest en deed het daar bij verschillende telefoons wel, maar waarom het toetsenbord bij mij niet werkte blijft voor mij een raadsel. ik vind wel dat de handeling rondom dit alles netjes is verlopen en raad iedereen deze winkel aan omdat deze in mijn ogen wel betrouwbaar is.
Y Lawson
Mooie prijzen en goede, snelle service
Intensieve pc-gebruiker
Goede informatie op de website om toetsenborden te vergelijken. Bestelde voldeed inderdaad aan de beschrijving. Prijs/kwaliteitverhouding goed, netjes verpakt, levering op tijd.
aitana roommate marina skip goeree
Top !


Fredo Lekkerkerker
De communicatie met de webshop kan beter; op email wordt slecht gereageerd en het telefoonnummer werd nooit beantwoord. Verder ben ik tevreden.