Ebbo Brand
2 kleine zakjes met inhoud werden verstuurd in een grote kartonnen doos. Belachelijk. Kon prima in een enveloppe waardoor de verzendkosten 1.50 euro zouden zijn i.p.v. nu 4.95 euro
G Smith
U kunt het miniatuur autootje dat u verkoopt naast een bekend voorwerp zetten waar iedereen de afmeting van kent, bv een pen of een lucifer. Nu dacht ik dat ik een gewoon speelgoed autootje had gekocht van het gebruikelijke formaat, maar toen ik hem ontving, was het in een hele grote plastic zak gedaan en dacht ik dat de plastic zak leeg was. Helemaal in een hoek op de bodem was een superklein priegeldoosje met het superkleine autootje erin. Ik was enorm verbaasd dat dit 20,91 euro euro koste, met verzendkosten 25,86 euro. Je kan het nauwelijks zien met je blote oog. Ik vond dit dan ook echt het geld niet waard. Wat een afzetterij is dit. Had ik dit geweten, dan had ik dit nooit gekocht. Het was een cadeau voor mijn man, maar ik schaamde me ervoor om dit priegel cadeautje aan hem te geven.
filip Vanholst
vlotte afhandeling. Alleen spijtig dat er geen bericht is gestuurd wanneer het pakket is vertrokken
Vie Osbana
Een kleine fout zorgde ervoor dat het pakketje op het verkeerde adres kwam, maar dit is snel opgepakt en gecorrigeerd.
André Bleijs
Het product was redelijk snel verzonden, echter wel zonder melding van verzending of track en trace nummer dus stond de bezorger aan de deur zonder dat ik wist dat het product verzonden was.
Diana Van der kooij
Prima Service