Lisanne B
Onwijs blij en dankbaar met het schilderij dat nu prachtig hangt aan de muur. Dank je wel Zenon en Irene..
Isabel
Alvast bedankt voor het prachtig schilderij en de geweldige service! Ik ga zeker reclame voor jullie maken!
Werner
Beste Irene en Zenon
Ik vind het schilderij fantastisch zo. Gaat fantastisch staan op onze muur !Bedankt
Wesley
Snelle service, flexibel, mooi resultaat.
Jean-Paul Lefeu
- Eerste poging abstract redelijk goed.
- Tweede poging slechter (feedback gedeeltelijk verwerkt). Geen diepte gecreƫerd tussen een grote boom en kleine bomen ver op de achtergrond, namelijk in dezelfde kleur geverfd terwijl de blaadjes elkaar overlapten. Wij hadden hier gevraagd de achtergrond lichter te maken zoals in het origineel, maar Zenon had lucht om de blaadjes van de grote boom geverfd.
- Aanbetaling niet terug gekregen (staat op de website)
- Abstract naar realistische stijl wilde Zenon niet.
- Zenon wilde een 3e poging doen voor de bomen op de achtergrond, maar wij waren het vertrouwen in de abstracte stijl i.c.m. hoe hij de feedback verwerkte al kwijt.
- Na herhaaldelijk zeggen dat hij er zelf voor koos om niet met ons verder in business te gaan, zei hij ok, landschap realistisch 120 x 80 kost je dan 1500 euro. Dit bedrag is hoger wij over de mail hadden besproken en hoger dan wat op zijn website staat....
- Slechte ervaring na ons gesprek over de telefoon.

Het is heel jammer, want we hadden goed contact in het begin. Het kon Zenon niet warm of koud maken toen ik zei dat ik een review ging schrijven. Voor ons een teleurstellende ervaring.
Chris
Heel hartelijk dank voor de aanpassingen. Het portret is heel mooi geworden en precies zoals ik mij mijn moeder in mijn hart draag.