Albert
Supersnelle levering voor goedkope prijs.
Bij levering deed één van de zes inbouwspotjes het niet,....één telefoontje en mailtje en er wordt er één gratis nagezonden. Dat is pas service.....geen gezeur, gewoon doen. Een aanrader voor iedereen!!
Karl
Perfecte en correcte service, ondanks DPD problemen.
Voortreffelijke klantendienst en bovenal zeer tevreden met het product dat ik zonet geïnstalleerd heb. Proficiat!
Eric
3 TL led lampen besteld. De levering was zeer snel. Een bleek het niet te doen. Na telefonisch contact is er direct een nieuw verstuurd en die was er de volgende dag al. Top service!
Roy
Wat een top winkel. Eerst via bol.com een bestelling gedaan. Nu ben ik een totaal digibeet en heb ik natuurlijk het verkeerde besteld. 3 x de klantenservice gebeld met vragen. Elke keer binnen 30 seconden iemand aan de lijn gekregen. Super service aan de telefoon. Ik de auto in en die kant op. Alles wat ik nodig had en de juiste spotjes lagen helemaal klaar. Duidelijke uitleg en een vriendelijke dame die mij de spulllen overhandigde. Factuur via de mail gekregen en ik kon zo verder. Als ik ooit nog spotjes of iets in die trant nodig heb is ledwereld mij go to!!!

Ingrid Pranger
Duidelijke website, heel veel informatie te vinden. Ik heb me goed kunnen inlezen, de lichtopbrengst was voor mij belangrijk. Op basis daarvan led tl armaturen met buizen besteld en ze voldoen prima. Snel geleverd en was goed verpakt.
Duin
Mooie lage inbouw sports