Roy
Wat een top winkel. Eerst via bol.com een bestelling gedaan. Nu ben ik een totaal digibeet en heb ik natuurlijk het verkeerde besteld. 3 x de klantenservice gebeld met vragen. Elke keer binnen 30 seconden iemand aan de lijn gekregen. Super service aan de telefoon. Ik de auto in en die kant op. Alles wat ik nodig had en de juiste spotjes lagen helemaal klaar. Duidelijke uitleg en een vriendelijke dame die mij de spulllen overhandigde. Factuur via de mail gekregen en ik kon zo verder. Als ik ooit nog spotjes of iets in die trant nodig heb is ledwereld mij go to!!!

Ingrid Pranger
Duidelijke website, heel veel informatie te vinden. Ik heb me goed kunnen inlezen, de lichtopbrengst was voor mij belangrijk. Op basis daarvan led tl armaturen met buizen besteld en ze voldoen prima. Snel geleverd en was goed verpakt.
Duin
Mooie lage inbouw sports
John's Men & Women
Super snel geleverd, zeer goede service
René Lieder
Eerst ging alles mis niets lukte lampen branden niet een wel drie nieuwe gehad de ze deden ook niets maar bleek nu de trafo te zijn uiteindelijk juiste trafo besteld en nu brand alles wel de eerste drie nog gecontroleerd maar deze deden echt niets . Eerste instantie is het nooit de schuld van de klant maar altijd het bedrijf, maar nu met veel communicatie over en weer toch tot een goed eind gekomen en mijn tip is mensen blijf rustig en luister naar degen die ermee werken ( ik kan het weten het was ook niet mijn schuld dat de lampen het niet deden ) maar met juiste info kom je veel verder dan boos worden.
Eric de Vries
Zeer snel de juiste lampen geleverd