Linda
Hele goede en fijne service, makkelijk te bereiken en goede communicatie. Dutch Sprinkels heeft mij super geholpen met het optimaliseren van mijn gepersonaliseerd product. Al met al super en ik zou hun ook aan iedereen aanraden!
Sebastiaan
Super fijn contact! Ik had een spoedklusje en Dutch Sprinkles kon het allemaal binnen een paar dagen regelen. Ook kreeg ik een leuk presentje omdat we een Buurthuis zijn. Fijne prijzen ook, goede service en een leuk team.
Anne-Roos
Super blij met ons naambord! Het eerste wat ik kocht toen we een huis hadden gekocht. Duidelijke site, super service en snelle verzending. Product zelf ziet er echt super mooi uit, al veel complimenten over mogen ontvangen. Ik twijfelde over de opmaak, maar door de preview die ik ontving, wist ik zeker dat het mooi zou zijn (begin '22 was er nog niet dat je hem zelf kon aanpassen) Top dus!
Annika
Inmiddels een aantal keer muurcirkels besteld, elke keer weer zeer tevreden met het resultaat! De afbeelding wordt scherp op de muurcirkel geprint. Ook wordt er snel en vriendelijk gereageerd op vragen e.d.
Guido
Mooi bord gekocht. Was iets fout gegaan met de bestelling en perfect opgelost. Heel netjes.
Mark
De medewerkers van Dutch Sprinkles zijn erg vriendelijk. Het product is van goede kwaliteit en wordt op een leuk verzonden.