Didi Peters
Fijne en snelle service, reageren snel, prettige communicatie.
Mandy
Voor de tweede keer muurcirkels van dibond besteld bij Dutch Sprinkles. Heel tevreden met de mooie cirkels en de snelle verzending. Goede service, er wordt snel op mailtjes gereageerd. De bestelling zelf is een feestje om uit te pakken :)
Annelies Boersma
Prachtige muurcirkels voor binnen en buiten. Wij hebben een prachtig naambordje met huisnummer voor bij de voordeur ontvangen. Een snelle en hele goeie service!
Sytske
We hebben een super gaaf naambord besteld. Ik gaf aan dat ik een kleine aanpassen wou, dat was geen probleem en ook in 1x helemaal goed. Pakketje was al bijna met de post mee, maar gelukkig hebben ze hem er nog tussen uit kunnen vissen en kon ik hem zelf ophalen zodat ik hem als nog optijd thuis had (valentijn) (post.nl had super veel vertraging). We zijn er heel blij mee, super strak gemaakt!
Janine
We hebben onlangs een naambord laten maken. De service is top, je krijgt altijd en snel een reactie. De prijs kwaliteit van het naambord is prima. We zijn zeer tevreden.
Ida Vellema
Superfijne en snelle service! Kom je er niet helemaal uit, dan helpen ze je prima waardoor het eindresultaat helemaal top Is!