Clare Jones
Super site, overzichtelijk en kon ik veel oefen toetsen maken.
YKK
Oefeningen sluiten mooi aan de daadwerkelijke test. Ook uitstekende service; snelle reactie, extra oefenmateriaal en veel kennis in huis!
Rob
Ontzettend veel tests om te oefenen met duidelijke uitleg steeds en dit tegen een zeer nette prijs. Daarnaast geweldige service! Ze reageren snel op vragen en zijn ontzettend welwillend om je te helpen met wat dan ook. Ik ben geholpen door zowel Corstiaan als door Sarah, en bij beiden was dit boven verwachting positief.
Stijn Van geleuken
De training sluit heel goed aan op de werkelijke VIT-test van HFM. Dankzij Hellotest scoorde ik daar, online, het niveau 9, het hoogste dat er is (4% van de populatie). Zonder het oefenen zou ik zeker een klasse lager gescoord hebben!
De reactiesnelheid op een vraag die ik stelde was erg hoog en adequaat. Prima onderneming!
Lucienne
Dankzij Hellotest heb ik perfect kunnen oefenen voor mijn test. Het lesmateriaal sloot goed aan op de echte opgaven.
Peter
Heel goede voorbereiding voor het echte assessment. De toelichting (waarop te letten, hoe te interpreteren, etc) is uitstekend.
Aantal toetsen is ruim voldoende. Gelet op mijn score op het assessment had ik het vermoedelijk ook gered zonder uitgebreid te oefenen. Het gaat bij een assessment immers niet om trucjes, maar om capaciteiten.
De oefeningen hebben mij echter wel het nodige vertrouwen gegeven en inzicht gegeven in de logica die bij de testen komen kijken. Hierdoor ben ik met meer vertrouwen het assessment gaan maken, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen aan mijn score.

Het is uiteraard geen garantie om het assessment te halen, maar zeker wel een uitstekende voorbereiding.

Verbeterpunten wat mij betreft:
- de layout van de verbale analogie vragen was behoorlijk afwijkend van de vragen zoals ik deze in het assessment kreeg.
- in het echte assessment had ik een tijd per vraag, in plaats van een totaaltijd voor alle vragen.
- bij de matrixen en de cijferreeksen had ik een aantal vragen die lastiger waren dan in de toetsvragen.
- in de toetsvragen ben ik een (zeer klein) aantal foutjes tegengekomen. Tijdens het maken van de test niet de tijd genomen om deze op te schrijven helaas.