Derk Middel
Snel geleverd
Jan Fonk
Grote korting. Snel geleverd. Installatiehandleiding klopt niet altijd
Alain van Londen
Bestelling vlot verlopen. Levering daarentegen viel tegen. De beloofde dag van levering liet Post NL weten dat de levering niet kon doorgaan. Het zou pas de volgende dag zijn.
Michael de Ru
Mooie aankoop van 4 wifi rookmelders.. goede service.. goede app voor de producten.. De rookmelders getest met rook.. de app werkt naar behoren met meldingen van rook.. met wifi aan, en of met alleen mobiele gegevens van een telefoon abonnement onderweg.. De meldingen zijn accuraat.. Top service van deze webshop..
Jonah Heidweiller
Koppelen van rookmelders in de app zeer moeizaam gebeuren, pas de vijfde poging lukte en het is heel vervelend als er gesteld wordt dat je de frequentie van je wifi maar moet veranderen zonder dat ik weet wat de consequenties voor andere aangesloten apparaten dan zijn. In de app werkt pijltje terug niet en als je uitleg vraagt kom je op onbegrijpelijke Engelstalige pagina's. Dus maak de app en koppel procedure veel klantvriendelijker
Piet Dekkers
De camera’s en sensoren zijn prima. Maar de handleiding om via de app alles tegelijk te besturen is onduidelijk. Ook het forum geeft geen duidelijke antwoorden. Ik zit nu dus elke avond en ochtend de PIR aan en uit te zetten.