Nadine van Brederode
Snel ontvangen, goede installatiebeschrijving (ook toen het niet bleek te passen zoals op te plaatjes) en een attent extratje! Ben benieuwd of ik over een paar weken inderdaad een kalkvrij huis heb.
Dirk Alderden
Werkt goed en snel geleverd
R
Ik ben via bol bij de website van Calconditioner uitgekomen. Gelukkig maar, want ten eerste zou ik bijna de verkeerde Waterontharder hebben gekocht (CC2500 in plaats van CC1500), waar ik achter kwam dankzij de duidelijke informatie op de website van Calconditioner. Ten tweede was er een actie waardoor ik goedkoper uit kwam en ten derde was er op die dag een aanvullend item wat gratis erbij gedaan werd.

Daarvan was tijdens het afronden van de koop niet duidelijk of deze ook geleverd zou worden (er was geen referentie in het overzicht), maar tijdens het uitpakken bleek deze netjes toegevoegd aan het pakket, wat efficiƫnt en goed verpakt was, met toegevoegd een bedankkaart en een aardigheidje.

Al met al zeer tevreden over de website, de prijs, de verzending en de verzorging. Ik kan nog niets zeggen over het product omdat ik deze nog moet installeren maar heb daar het volste vertrouwen in.

Vanwege alles wat ik eerder genoemd heb maar ook door de opmerking dat bij tegenvallende resultaten contact opgenomen kan worden zodat bepaald kan worden of de plaatsing wel optimaal is.
Gerard Jacobs
Top product. Werkt perfect
Gerhard
Snelle levering met goede installatiehandleiding. Het geheel wekt vertrouwen, nu maar hopen dat het ook goed werkt.
Arwin Janssen
Nette snelle levering, contact gehad via de app ook hiermee was men zeer correct en snel met antwoorden. Hoe de calconditioner werkt is nog niet te zeggen is nog te kort.