Peter de K.
Heb nu al een aantal jaren een droogrek van dit bedrijf tegen me plafond hangen en uiterst tevreden. Snelle levering, degelijke kwaliteit en zeker in de tijd nu met dure energie een uitkomst voor minder de droger te gebruiken.
Alleen zijn de stangen dikker als een normaal rek en laatste tijd vlogen af en toe de knijpers ineens om me oren. haha. Dus weer eens op de site geweest en inmiddels hebben ze daar een oplossing voor en andere klemmen. Binnen 2 dagen in huis. Leuk proef flesje met was parfum erbij en vandaag de klemmen voor het eerst gebruikt. het werkt zeker beter als de gewone klemmen. En de parfum net gebruikt. Paar druppels en me was werd er zeker frisser van.
Erica
Snel geleverd. Goede service. ik Heb de 2 mtr breed gekocht en kan nu beter mijn Dekbed Hoes Goed uithangen
Ben er heel.blij mee . Heb ook de speciale wasknijpers erbij gekocht want de normale past er niet op .
Het is wel een puzzel.om de plafond wasrek op te hangen maar ik.hou van uitdagingen .
Petra Broertjes
Snelle levering en een heerlijk ruikende spullen.
gerda
Snelle levering. Goede service. Heerlijke geuren en gaat lang mee. Mijn hele huis ruikt heerlijk naar de wasparfum als ik mijn was boven heb hangen te drogen . De geur blijft ook heel lang in de kleding, beddengoed zitten. Een genot om mee te wassen. Ik heb een ketting bij plafonddroogrek besteld met een balletje erin en daar kan ik elke keer nadat het uit gewerkt is een nieuw geurtje op doen en zo ruikt je auto nooit het zelfde.
Monique
Snel geleverd en heerlijke geur
Ida
Snelle verzending en mooi Ingepakt. Veel zorg aan besteed.