WebwinkelKeur
klantbeoordeling
8,9/10
881 Reviews
Dieuwke:

In februari een antibijt spray besteld op de KWPN-dagen. Na 3 weken nog niet ontvangen. Dus de bestelling maar geannuleerd en gevraagd om het geld terug te storten. Nu 3 maanden verder wacht ik nog steeds op mijn geld. Telefonisch niet bereikbaar, op mails wordt niet gereageerd en in de chat is er geen medewerker beschikbaar. Een zeer slechte service.
Renee:

Snelle levering, verpakt als een cadeautje echt zo blij mee. Super lief, ondankt dat de vaste dame die me altijd helpt momenteel afwezig is en er nu alleen gewerkt word ging alles toch top en redelijk snel. Bedankt en tot snel.
Helen van Dijk:

Hoofdstelnummer besteld in rosegold. Na lang wachten en heel veel mailen over de status van mijn bestelling (waarop uiteindelijk op mail nummer zoveel) een korte reactie kwam, mijn bestelling ontvangen. Echter in de verkeerde kleur. Nu aan het uitzoeken hoe ik mijn bestelling kan retourneren. Ook hierover mail(s) gestuurd maar tot nu toe (weer) geen enkele reactie ontvangen. Gelukkig gekozen voor achteraf betalen. Nu op hoop van zegen mijn bestelling maar gewoon teruggestuurd naar het adres wat op de website staat...
Cuna vanroelen:

Op 1 april een poetsbox gekocht voor mijn dochter haar verjaardag. Helaas hebben we 11 dagen en enkele mails later geen enkele reactie ivm het leveren. Helaas is het onmogelijk om enig antwoord te ontvangen. Jammer dat ik hier besteld heb. Moet nu uitkijken naar ander cadeau.-
Karen jonker :

Na meerdere malen contact te hebben gelegd is de kalcht van het niet versturen van de bestelde artikelen echt super fijn opgelost.
Naast het hoofdstel dat ik besteld had kreeg ik er bijpassende teugels bij met nog 2 verzorgingsproducten.
Horseboutique bedankt voor deze fijne oplossing en veel succes met jullie winkel en webshop.
Manon:

Begin januari 2 frontriemen besteld nadat er mij begin februari en begin maart 2x beloofd is dat ze binnen nu en 3 weken geleverd zouden worden sta ik inmiddels na 12 weken nog steeds met lege handen en heb ik nog steeds niks ontvangen. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden het is dat je zelf steeds een mail moet sturen anders weet je nog niet hoe of wat. Maar ik heb na 12 weken nog steeds geen bestelling ontvangen benieuwd hoe dit opgelost gaat worden maar echt blij wordt ik er niet van.