Lilian
Snelle levering. Mooi kwalitatieve producten. Mndochter wilde dr jungle dekbedovertrek niet meer geven voor de was haha. Heel netjes verpakt en erg leuk dat er een knuffeltje en kleirplaat bij zat :)
Natalie
Snelle en goede levering. Leuk dat er een kleurplaat bij zat.
Bjorn
Hanteren trucjes in de voorwaarden om kortingen teniet te doen als je een deel van de bestelling retourneert. Juridisch onjuist gehandeld en na aangeven nog steeds niet bereid zijn om hun fout te herstellen. Weet dat ik mijn gelijk gerechtelijk kan halen, maar daarvoor is het bedrag te klein. Adviseer ieder om nog even verder te kijken, dan zal je merken dat je het ook nog eens goedkoper kunt aanschaffen.
mireille van coeverden
mooie en zeer bruikbare spullen voor de kinderkamer, frisse uitstraling, informatieve en overzichtelijke webshop, prima keuzemogelijkheden maar ook weer niet TEveel. idem voor de prachtige kwaliteit en leuke aanspreklijke dekbedovertrekken. blije kinderen en blije gevers!
Sharona Duyzer
Kwalitatief goede spullen en een snelle levering! Hier eerst alles gekocht voor het peuterbedje en nu wederom voor het ‘grote’ bed. Zeer tevreden.
Sandra Elzen
De bestelling is snel geleverd. De artikelen waren goed verpakt. De tekening en het knuffeltje erbij vonden we heel leuk!