Ton de Zwart
Snelle reactie op m`n vragen, snel een duidelijke offerte ontvangen met bijgevoegd advies. Ik ben zeer tevreden en heb de opdracht tot leveren gegeven.
Imke
Wat een fijn bedrijf, absolute aanrader. Hele duidelijke prettige communicatie, goede afspraken mee te maken mbt de levering, heel meedenkend en betrokken voor afvies
Hans Blokker
Snelle levering,goede omschrijving bij het product
Peter Klijn
Snel geleverd
Wieger van Eijck
Dit is een winkel waar alles tot in de puntjes is verzorgd. 2 x telefonisch contact gehad en nemen alle tijd voor je. Erg snelle levering en ziet er prima uit. Het betrof een Pu gietvloer. Van harte aanbevolen!!
Annemarie ten Hacken
Snelle levering en goed materiaal. Instructies op de website en filmpjes waren onvolledig waardoor ik van 2 producten veel verf heb verspild. ( van de primer 1/3 van de pot van 1 kg, van de coating 1/5 ). Bedrijf reageert hierop met dat het jammer is en dat ik allerlei dingen kan bestellen voor een volgende keer (uiteraard betaald). Ik heb niet voor hele grote bedragen besteld, maar 1/3 en 1/5 van de pot verspillen door de instructies die onvolledig zijn, dat frustreert wel. Tijdens het verven was het ook spannend omdat ik niet wist of ik nog wel voldoende had. Tenslotte wel een kater aan overgehouden.