WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,2/10
166 Reviews
Martin en Julia van Vianen :

Goede informatie verstrekking in de winkel over de opties die ons ter beschikking stonden. Vervolgens goed advies over de te kiezen op optie tijdens het bezoek aan huis. Professionele installatie twee weken later door een goed ingespeeld en plezierig team van 2 man. Al met al een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Het in zee gaan met Jelolight wordt door ons zonder enige terughoudendheid aangeraden.
Henny BRAUERS :

Snelle levering en uitstekende montage en service.
John de Vogt :

👍👍👍
Erica ter Haar :

Ondanks dat ik in het weekend bestelde werd er alle moeite gedaan om mij te helpen zodat ik de kortingsbon van de Gemeente Breda nog in kon dienen!Daarbij nog een erg snelle levering waarvoor hartelijk dank!
Harrie Pulles :

Led lampen in alle uitvoeringen aantrekkelijk geprijsd.
Ingeborg :

Nette lamp , mooi gemaakt . Levering duurde wat langer , maar uiteindelijk netjes afgeleverd . Ik had aangegeven dat het bij de buren afgeleverd mocht worden als ik toch niet thuis zou zijn en dat was keurig gedaan.
Enige is dat bij de lamp de montage benodigdheden niet bijgesloten waren terwijl ik dat er wel bij besteld had en dat het ook op de bon stond .Gelukkig hadden we dit zelf in huis dus de lamp hangt al !