Claudia
We hebben onze trouwringen bij Goudsmederij Juwelier Bommel gekocht.
Super geholpen door Lous. Er wordt meegedacht en echt geluisterd naar wat de klant wil.
Ze bieden een perfecte service aan. Zeer tevreden.
Freek
Product zoals omschreven tegen een scherpe prijs. Als een echt cadeau ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje. Dat is nog eens leuk uitpakken!
Ronald & Myra
Tijdens een bezoek aan de trouwbeurs in Haren werd er gekeken naar mijn verlovingsring en werd aangegeven dat die mooi te combineren was met een ring van Goudsmederij Bommel. Een aantal weken later belden we spontaan op een zaterdagochtend op of we diezelfde dag mochten langskomen en dat was geen enkel probleem. We werden hartelijk ontvangen door Saskia. Ze nam de tijd voor ons en gaf goed advies. Van tevoren hadden we zelf wel een idee wat voor ringen het moesten worden. Echter werden we in de winkel verrast. We hebben totaal iets anders uitgekozen. De kleur en dikte van je vingers én het advies van Saskia gaf namelijk de doorslag voor andere trouwringen. We zijn blij met onze nieuwe ringen en kunnen niet wachten om ze om elkaars vinger te schuiven!
Simone en Jeroen
We hadden een erg fijne ervaring. We konden goed uitleggen waar we naar zochten en er werd hier erg goed de tijd voor genomen. Lous dacht erg goed mee met de opties en zorgde voor een prettige sfeer en een goede keuze. Ze nam ons goed mee in het proces. Dankzij Lous hebben we prachtige ringen uit kunnen kiezen!
Herman Verweij
Mooi horloge tegen aantrekkelijke prijs. Snel verstuurd. Top
Tessa Visscher
Goede service en mooie producten!