Freek
Product zoals omschreven tegen een scherpe prijs. Als een echt cadeau ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje. Dat is nog eens leuk uitpakken!
Ronald & Myra
Tijdens een bezoek aan de trouwbeurs in Haren werd er gekeken naar mijn verlovingsring en werd aangegeven dat die mooi te combineren was met een ring van Goudsmederij Bommel. Een aantal weken later belden we spontaan op een zaterdagochtend op of we diezelfde dag mochten langskomen en dat was geen enkel probleem. We werden hartelijk ontvangen door Saskia. Ze nam de tijd voor ons en gaf goed advies. Van tevoren hadden we zelf wel een idee wat voor ringen het moesten worden. Echter werden we in de winkel verrast. We hebben totaal iets anders uitgekozen. De kleur en dikte van je vingers én het advies van Saskia gaf namelijk de doorslag voor andere trouwringen. We zijn blij met onze nieuwe ringen en kunnen niet wachten om ze om elkaars vinger te schuiven!
Simone en Jeroen
We hadden een erg fijne ervaring. We konden goed uitleggen waar we naar zochten en er werd hier erg goed de tijd voor genomen. Lous dacht erg goed mee met de opties en zorgde voor een prettige sfeer en een goede keuze. Ze nam ons goed mee in het proces. Dankzij Lous hebben we prachtige ringen uit kunnen kiezen!
Herman Verweij
Mooi horloge tegen aantrekkelijke prijs. Snel verstuurd. Top
Tessa Visscher
Goede service en mooie producten!
Linda
Tijdje terug naar de trouwbeurs in Veldhoven geweest in het slot, daar liepen we tegen de stand van goudsmederij van bommel aan. Verliefd was ik gelijk nee niet op de ringen maar op de Ford mustang trouw auto. Ze hadden namelijk een super leuke actie. Op de beurs een setje ringen gepast en uit eindelijk een afspraak gemaakt om in de winkel te komen kijken. Nou dat deden we dus vandaag en wat was dit een onwijs leuke en gezellige tijd in jullie winkel, Roos heeft ons onwijs goed geholpen stoel vol met dozen en hoe meer we zagen hoe meer we leuk vonden. Uit eindelijk uit gekomen op 4 ringen en 2 vielen er al snel af. Toen kwam het lastige want mijn toekomstige man en ik vonden de andere ring mooier oepsie. Uit eindelijk als nog de keus snel gemaakt. Gevraagd of het mogelijk was onze vinger afdrukken aan de binnenkant van de ringen te laten graveren en dat kon. Samen met onze trouwdatum. Met een map met informatie en een heerlijke fles likeur zijn wij blij en trots de winkel uit gelopen.

Saskia Joost en roos onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid advies en gezelligheid.

En wij raden iedereen aan hier hun trouwringen te kopen. ( of iets anders natuurlijk want de keuze is reuze)

Liefs Linda en Roy