Francie van den Broek
Wat een fantastisch mens is Janny... hoe fijn is het om een mensenmens te treffen en niet iemand die alleen geld wil verdienen! We hebben echt een supergaaf trouwbord laten maken voor 2 geweldige mannen, het was een last minute idee, maar Janny heeft er voor gezorgd dat het er nog op tijd was en... het allermooist, op de dag van de bruiloft hebben we nog een heel lief mailtje gekregen... waar tref je dat nog... dank je wel Janny, jij snapt het, kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen... tot de volgende keer, want die gaat er konen, zeker weten!!!!
STEPHANIE Pul
Super vertelde dat ik bezig was voor een kadotje voor me zusje haar zwangerschap. Snel thuis bezorgd goede service en leuk contact. Zeer te vreden over de spulletjes hartstikke leuk geworden en een leuk extraatje.
Nele Van Impe
Zeer snelle en correcte service! Kreeg zelfs een antwoord terug op zondag. Persoonlijke aanpak wordt erg geapprecieerd! Top!
Brasserie IJzer
Spoedbestelling geplaatst 3 uur later kon ik het ophalen
Luciana
Snelle service en een prachtig geboorte bord!
Milou
Leuke producten! Goede kwaliteit, en je wordt goed geholpen. Snel & netjes geleverd en nog leuk verpakt ook! Kon het direct kado doen