Lucas de Peinder
Na het ontvangen van een hoesje met lam knopje heb ik na super vriendelijk contact een nieuwe opgestuurd gekregen. Ze zijn mooi en comfortabel en mijn dochter is het duimen overdag al afgeleerd.
Geertrude de Graaf
Ziet er leuk uit, dochter houdt hem om op school!
Judith
Dit was ons laatste "redmiddel" voor ons dochtertje dat heel veel duimde. Bite-x, pleisters, belonen, het hielp allemaal niet. De duimhoesjes kosten wel wat, maar je krijgt handgemaakt maatwerk en bij ons helpt het. Voor ons is het de investering waard! De hoesjes waren er vlot, en omdat het een brievenbuspakketje is, hoefden we er niet voor thuis te blijven.
W. Epskamp
Hoesjes zien er leuk uit en zijn goed functIoneel. Een snel antwoord bij bestellen en een snelle levering
Maartje
Ons zoontje duimt en om die reden was ik op internet gaan zoeken naar manieren waarmee we hem konden helpen om ervan af te komen. Met pleisters duimde hij alsnog, dus toen ik dit tegen kwam en de ervaringen las, bestelde ik gelijk twee hoesjes. Eenmaal binnen zagen ze er fantastisch uit, alleen had ik een fout gemaakt met opmeten, waardoor ze te groot waren… In het begin leek dit helemaal geen probleem, ons zoontje vond ze mooi en wilde ze zelf om. Totdat hij na een weekje ontdekte dat hij z’n duimpjes eruit kon wippen. Hierom besloten we toch een maatje kleiner te bestellen en door het snelle contact met Petra werd dit zelfs kosteloos opgepakt! Wij zijn meer dan tevreden met de goede service en de kwaliteit van de duimhoesjes! Ik zou het iedereen aanraden die een oplossing zoekt voor duimen :-).
Cheyenne Woning
Ze maakt er goed gebruik van en een snelle service