Webwinkelkeur

klantbeoordeling

10,0/10

  • Dorien van den Broek : “Wat een fantastische lokatie om te lasergamen. En wat een leuke spellen en spelvormen. Leuk die afwisseling. Reactie van de kinderen "ik heb al vaker gelasergamed maar die was echt de coolste". Heel erg bedankt Vincent ”
  • Priscilla : “Leuke, gezellige locatie. Mijn zoon en 7 vriendjes hebben zich top vermaakt. De 1,5 uur vloog voorbij. 'Nu al afgelopen?!' was de reactie. Zelfs papa vond het leuk 😄 Aanrader voor een geslaagd kinderfeestje. Vincent bedankt!”
  • Alice: “Goede ontvangst, leuk terrein. Met een groep 12 jarige meiden een ontzettend leuk uitje gehad! ”
  • Ester: “Superleuk en goed georganiseerd! Goede begeleiding. Verschillende spelvormen op een fantastisch terrein! De kids hebben genoten!”
  • Marloes van Es: “Superplek, kinderen hebben een topmiddag gehad!! Lekker actief, leuk spelelement, goede begeleiding.”
  • Neeltje: “Ontzettend leuk kinderfeestje gehad bij Zapteam outdoor! Het regende de hele dag, maar dat mocht de pret niet drukken. De groep na ons had geannuleerd vanwege het weer, zodoende was er wat speling qua tijd. Vincent nam alle tijd voor ons en gaf aan dat we een extra pauze in konden lassen als even ‘te hard’ zou gaan regenen. Maar de kinderen vonden de regen alleen maar leuk! Vincent heeft onze groep stuiterende 9-jarigen goed begeleid en gaf op een prettige en begrijpelijke manier uitleg aan de kinderen. Heel vriendelijk en toegankelijk. Lasergamen bij Zapteam outdoor is echt een aanrader. En laat je niet weerhouden door regen, want de kinderen (en wijzelf ook) hebben genoten van het spel!”
lees meer ervaringen >