Anne
Gister het kinderfeestje van mijn zoon van 10 gehad met Vincent. Het was echt een enorm succes de jongens én de meiden vonden het geweldig. Ze deden verschillende spellen en alles was heel herkenbaar voor ze door fortnight. Vincent overlegde met mijn zoon over welk type spel hij nu wilde spelen. Erg fijn. En er waren basissen en teams en kleuren en medkids om op te laden.
De picknicktafel was ook goed verzorgd als in schoon, dakje er boven, lampjes erbij, echt knus. En Vincent deed helemaal niet moeilijk over dat mijn man en onze jongste bij de picknicktafel bleven hangen met de spulletjes terwijl de kinderen aan het gamen waren. Advies is neem wel zelf een thermoskan koffie mee want dat was oploskoffie haha. Verder komen we volgend jaar zeker terug. En als die jongste oud genoeg is ook wel. Zeer geslaagd kinderfeestje.
van Steenbeek
Heerlijke middag in de buitenlucht, zeven kinderen (én twee volwassenen!) prima laten uitrazen. Goed "slagveld" voor deze groepsgrootte, prima materiaal en leuke games om te spelen.
Martine
Wij hebben een heel leuk kinderfeestje gehad met 10 jongens van 7 en 8 jaar. Geweldig locatie en alles was goed geregeld. De jongens waren super enthousiast na afloop. Bedankt Vincent.
Melanie
Het is aardig aan de prijs, maar wel super leuk gemaakt en goed en leuk begeleid! Mn zoontje had een geweldige dag!
Hou wel rekening dat je nergens warm zit dus kleed je goed aan!
Eva Van den berg
Superleuke activiteit en goed geregeld!
Jeroen
Kinderfeestje van onze zoon (9 jaar) was top! Erg leuke locatie en goed verzorgde activiteit.