Yvonne
Kinderfeestje was geslaagd! Groepje kinderen was 8 en 9 jaar oud. Super leuke middag gehad! Verstop plekjes zijn super en de locatie maakt het af. Puntentelling was ook super, iedereen had een rol waar hij die ronde goed in was. Zeker de moeite waard.
Roos
Kinderfeestje voor onze zoon van 11, erg leuke plek, veel verstopplekken, variatie in het spel, goed materiaal.
Team activiteit
Erg leuke activiteit voor volwassenen ook, iedereen zie je fanatiek worden, activiteit is ook prima te doen als je minder goed een koprol kan maken of kan wegduiken ;-) goede begeleiding.
Sandra
De kinderen hebben echt een toptijd gehad. Ze houden rekening met iedereen. Een aanrader voor een kinderfeestje.
Dennis
Leuk voor een kinderfeestje. De organisatie houdt rekening met het niveau en de groepsdynamiek waardoor iedereen het leuk heeft. Ook iedereen 'wint' iets bij de puntentelling waardoor alle kinderen trots zijn. Leuke locatie. Veel variatie in spellen. Aanrader!
Anne
Gister het kinderfeestje van mijn zoon van 10 gehad met Vincent. Het was echt een enorm succes de jongens én de meiden vonden het geweldig. Ze deden verschillende spellen en alles was heel herkenbaar voor ze door fortnight. Vincent overlegde met mijn zoon over welk type spel hij nu wilde spelen. Erg fijn. En er waren basissen en teams en kleuren en medkids om op te laden.
De picknicktafel was ook goed verzorgd als in schoon, dakje er boven, lampjes erbij, echt knus. En Vincent deed helemaal niet moeilijk over dat mijn man en onze jongste bij de picknicktafel bleven hangen met de spulletjes terwijl de kinderen aan het gamen waren. Advies is neem wel zelf een thermoskan koffie mee want dat was oploskoffie haha. Verder komen we volgend jaar zeker terug. En als die jongste oud genoeg is ook wel. Zeer geslaagd kinderfeestje.