MargĂ´t Kuiper
zeer goede service om online te bestellen komt goed ingepakt thuis aan groot assortiment
Wilco van Wakeren
Snelle levering. Goed contact. Goede service.
Anoniem
Met aandacht verpakt.
BMAM SNELS
Kreeg in eerste instantie bericht dat eea vertraagd was en vervolgens kwam het alsnog binnen 1 week binnen. Wat erg vervelend is: beide producten ruiken ontzettend naar iets chemisch (terpetine-achtig?). Zelfs zo erg dat ik na het uitpakken dacht dat er wellicht een lek was van gas o.i.d.. Voordat ik de brandweer wilde bellen ben ik nog even nagegaan wat er die dag in mijn huis veranderd was en constateerde ik dat het de artikelen waren die afgeleverd waren alsmede de "chips" in de afleverdoos, echt niet te doen!
Na 5 dagen luchten nog niet weg, echt vies!
Keurige reactie van de verkoper, ik mocht e.e.a. retourneren of kreeg een deel van mijn aankoopbedrag retour. Met dat laatste was de stank niet verdwenen dus ik koos voor retour en dan graag omruilen.
Omruilen kon niet, reactie verkoper:
"Omruilen van de producten is helaas niet meer mogelijk. 1. Het kussen is op dit moment niet op voorraad. 2. Dit zou een te grote kostenpost voor ons worden. We kunnen ook niet garanderen dat de lucht die u ruikt bij het nieuwe product niet hetzelfde zal zijn. De kussens gaan in een bad om gekleurd te worden en misschien is het dit wat u reukt. We hebben de laatste drie jaar honderden kussens verstuurd maar dit nog nooit eerder aan de hand gehad."
Geretourneerd en keurig het geld terug gekregen. Toch vind ik het vreemd dat ze niet gewoon een nieuw geurloos product zouden kunnen leveren...
Johnny Kat
Fijne communicatie met de mensen achter de website.
Karin De Looper
Goede service en snelle levering