Kim
Supervriendelijke eigenaren, eindeloos veel geduld mbt vragen. Deskundig advies, snelle reactie op mails en komen hun afspraken na.
Hermann
Webwinkel is oke
Yvette
Plan in overleg met de klant de levering in, zodat deze op tijd de nodige voorzorgsmaatregelen kan nemen om zo'n groot pakket te ontvangen. Verbeter het hang- en sluitwerk van de blokhut Passage, en met name van de bijbehorende berging. De deuren passen niet goed in de sponningen, zowel van de blokhut als van de berging.
Peter
Je merkt pas hoe goed een bedrijf is als er wat fout gaat.
Super opgelost... en dan kan je echt zeggen... goed
Jenifer
Bereikbaar voor hulp en advies, helaas levertjes iets langer dan gedacht maar daar werd vtv goed over gecommuniceerd. Bouwpakket is erg compleet en zorgvuldig gezaagd. Past mooi. Handig is dat de balken genummerd zijn. Bouw instructies zouden voor ons nog iets gedetailleerder/uitgebreider kunnen m’n mbt dakbedekking en de ramen en deuren. We hebben eea zelf kunnen oplossen maar was even puzzelen.
Balken waren soms wat krom getrokken of getordeerd maar dat hou je altijd met hout. Is ons goed gelukt om de blokhut te bouwen en alles te verwerken. De meegeleverde extra balk dus niet nodig gehad. Het feit dat er reserve materiaal is is erg zorgvuldig. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst!
Daniël
Zeer snelle communicatie, mooi product