Jordy
Ik heb bij TD Comfort een zipatile gekocht, echter voldeed het product niet geheel aan de verwachting. Dat kan een keer gebeuren, wat ik echter belangrijker vind is de service. Die is in een woord fantastisch. Toen ik belde met de mededeling over het product werd er totaal niet moeilijk gedaan. Integendeel, men verontschuldigd zich voor het product, neemt het direct retour en adviseerd over een alternatief. Dat is pas klantvriendelijk! Tevens is ook de bereikbaarheid ook erg goed.
Mgm Buschers
top
C Rootlieb
Over bestelling geen klachten. Gebruiksaanwijzing was niet heel duidelijk maar uiteindelijk gelukt en werkte de schakelaar. Een paar dagen later blijkt de schakelaar helaas al niet meer te werken.
Allard Esselink
Snel en corect geleverd
Koen van den Brand
Snelle levering. Alleen was het te warm om direct te installeren. Maar het product werkt zoals het moet. Vragen in chat vorm werden snel en correct beantwoord. Een min puntje is de software/privacy verklaring uit China. Installatie ging niet helemaal perfect maar daar kwamen we uiteindelijk wel uit. Mijn virus scanner wees echter wel op de info (teveel) die naar China gaat. Daar kun je wat vraagtekens bij zetten! Niet alle data uit mijn telefoon hoeft naar een server in China. Maar goed, ervan uitgaande dat ze daar inderdaad correct (?) omgaan met de gegevens en hun privacy verklaringen opvolgen, werkt het product perfect.
Marnix Van Opstal
Prima, snel en netjes bezorgd en Het product werkt goed.