jwm Willems
Eerst was machine kapot bij toeleverancier Remmers. Ik heb na een week weer gebeld en toen werd contact gezocht met fabriek. Machine was gemaakt. Toen is er maar 1 emmer geleverd door fabriek ipv 2 in Waalre. Weer is gebeld door Mariska naar Remmers, naar fabriek. Na weer een week kom ik bestelling ophalen. Toen was er verschil in gewicht tussen 2 emmers. Bij openmaken verschillende inhoud. Weer is gebeld naar fabriek en is er weer een bestelling gedaan die is naar mijn huisadres verzonden. Lof voor Mariska van coatingmarkt. Zij heeft veel inspanningen gedaan. Weinig lof voor leverancier Remmers. Zij zijn erg nalatig en slordig in communicatie, logistiek en klantenservice. Jammer. Gemiddelde tussen 1 ( Remmers) en coatingmarkt/ Mariska ( 5 sterren) is 3 sterren.
Door zo’n toeleverancier als Remmers kan coatingmarkt zo maar een slecht naam krijgen zonder schuld.
Jessica Bruins
Duidelijke website en mijn bestelling werd snel geleverd. Miste alleen een verzendmail vanuit Coatingmarkt met een track and tracé om het pakket te volgen.
Rhea Huisjes
Goede prijs en snelle levering
joke mulder
snelle en goede levering!
Nijhuis
20053
Simone Hillebrand
Duidelijke zoekmachine, duidelijke productomschrijving. Ook bij eventueel telefonisch of mailcontact een hele goede en snelle service. Er wordt met je meegedacht en 'op maat' service verleent.