Miranda Wolthers
Ik had een aantal vragen op de website aangezien dit nieuw is voor mij en werd super snel en super lief geholpen met alles. Heb de dag erna direct een mega bestelling gedaan, alles voor haar en body incl deodorant en scheer spul. De volgende dag had ik alles al in huis en natuurlijk niks plastics te vinden aan de verpakkingen. De geur kwam me direct al tegemoet en zelfs nu ze nog ingepakt in me badkamer liggen ruik ik het elke keer als ik binnen kom.

Heb nog niks gebruikt ervan omdat ik nog bezig ben met restjes oude flessen aan het opmaken ben maar ik geloof dat het allemaal wel goed zit.
Ray
Erg snel geleverd en goede prijs-kwaliteitverhouding. De bars ruiken erg lekker en realistisch en het zakje werkt goed. Absoluut geen problemen met service of levertijd. Erg betrouwbare site!
Hellen Willemstein
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi zeep, ruiken lekker.
Sabine Hoexum
Was de volgende dag in huis.
Ilse
Hele fijne producten en snelle levering. Ik vind de geur en structuur fijner dan de merken die bijvoorbeeld in de supermarkt liggen. Het is iets wat prijzig maar de prijs kwaliteit verhouding is wel goed en als vaste klant is er altijd wel 10% korting. Als een shampoo bar bijna op is gaat het met het wassen van lang haar wel iets lastiger maar de mannen thuis maken die stukjes op. Het scheelt veel plastic flessen. De crèmespoeling en het haarmasker maken mijn haar heerlijk zacht.
Hans
Fijn product en alles zonder plastic