WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,1/10


StarStarStarStarStar
  • C. van der Schaaf: “Meer dan tevreden, bumper die besteld was in kleur vonden ze niet mooi gespoten. Er is met mij gebeld hierover, dat ze hem opnieuw zouden spuiten. Dan zou de levering iets langer duren maar wel alles perfect. Helemaal TOP@”
  • Johan woets: “Prima bedrijf, ze spannen zich voor de klant enorm in. Met m.a.w. ze spannen zich in voor de klant. Bij hoeveel bedrijven met dit soort goederen ervaar je nog klantenservice. Dat heb ik gevonden bij Vosparts. Ik zou zeggen ga zo door met je fantastisch bedrijf.”
  • Ton van Wijk: “Ik heb een bumper besteld voor de Ford KA van mijn dochter en ook meteen in de kleur laten spuiten. De pasvorm en de kleur waren perfect, het enige min puntje was de bumper werd donderdag om 12.00 afgeleverd en om 16.16 kreeg ik een mail van bumper spuiten van 125,- voor 110,- euro. Ik heb ook enkele maanden geleden een buitenspiegel voor een Ford Mondeo gekocht. Ook deze paste perfect, ik kon de oude onbeschadigde kap zo op de nieuwe spiegel klikken.”
  • Rene klauwers : “Perfecte afhandeling van de bestelling.”
  • eddy: “bumper besteld gespoten,geen grondverf gebruikt,scherpe kanten niet geschuurd,fouten in de bumper niet weggewerkt,zijn nog te zien na het spuiten,spuitwerk+kleur zijn ok,door de scherpe kanten gaat er de verf vlug van af.”
  • Martin: “Vrageb goed benatwoord product netjes gespoten. Imitatiepaneel echter paste niet goed uiteindelijk zelf passend gemaakt om vertraging te voorkomen Van te voren is mij gemeld hier zelden problemen mee te hebben”
lees meer ervaringen >