WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,1/10


StarStarStarStarStar
  • Carla van Andel: “Vorige week een spatbord besteld voor mijn Peugeot 208. Door Vosparts in de kleur laten spuiten en laten leveren. Bedankt voor de goede service! De chauffeur belde een half uur van tevoren op om te leveren. Het spatbord is nu gemonteerd en mijn auto ziet er weel als nieuw uit. Volgende keer weet ik jullie weer te vinden! Bedankt..”
  • Astrid: “Snelle levering, heel tevreden over het product”
  • Thessa: “Snelle levering.... jammer dat er stofjes in het lak zaten op de bumper en zijscherm. En doordat het imitatie is pasten het allemaal net niet helemaal lekker.”
  • PS: “De bestelprocedure verliep vlot. Goede website. De spiegel werd binnen enkele dagen bezorgd. Ik had wel graag geweten via de mail wat de bezorgdag was. De kleur van de spiegelkap is precies goed. Wel een miniscule beschadiging aan de laklaag. Niet iets om over te klagen, maar dat ha voorkomen kunnen worden door bij het verpakken de twee onderdelen (het spiegelhuis en de losse gelakte kap) beter van elkaar af te schermen. ”
  • Astrid: “Goede ervaring met bestelling, goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en sneller geleverd dan verwacht. 530”
  • Norbent: “hoi hoi beste mensen wie niet gepakt wil worden van vosparts het is het slechtste bedrijf waar ik ooit mee heb samen gewerkt ik zow het 0 steren geven maar dat gaat helaas niet overlaatst onderdelen besteld en een bom van geld betaald en jullie kunnen het raden was slecht maar heel slechte kwaliteit stof in lak dik gespoten dun gespoten lak dat uit lekte bumper die niet behandeld was de bramen hingen nog aan de bumper van de fabriek waar die geprest is geweest en zij beweren dat ze proffesioneel bedrijf zijn heb hun klacht opgestuurd maar werd niet geholpen zij wilden de stukken terug ophalen en herspuiten maar dit kan helaas niet want dan moet ik weer een garage huren om auto binnen te zetten en terug auto huren om naar mijn werk te gaan ik werk in 3 ploegen als reserve dus iedere dag een andere ploeg dus kan ik op niemand rekenen en al die dingen huren kosten mij terug geld . En zij verstonden er zich niet aan hoe dit kon en wilden ze onderzoeken maar had hun foto's gestuurd dus konden ze alles netjes zien. Zal ik het eens uitlegen komt er van als je in een kippehok onderdelen spuit en als je mensen de nodige kennis niet van hebben het zijn geldwolven ze geven geen waar voor hun geld nu terug op mijn verhaal wilden ze de onderdelen dinsdag ophalen woensdag spuiten donderdag drogen vrijdag leveren geloof er niks van want heb 3 weken moeten wachten de eerste keer en het leveren is zeker niet netjes alle onderdelen met onderdelen van andere klanten worden in een bestelbusje gestampt dus je stukken zijn altijd beschadigd geleverd zoals bij mij geweest ik raad deze niemand aan en nooit meer want heb er veel schade aan geleden en veel stres gehad ook de onderdelen mogen nu herspoten worden bij een echte proffesioneel bedrijf ”
lees meer ervaringen >