Webwinkelkeur

klantbeoordeling

9,1/10

  • Erik: “Nieuwe motorkap besteld op kleur, netjes afgeleverd voor een hele schappelijke prijs”
  • Ton Marsman: “ruime voorraad, goede prijzen, geleverd in de gewenste kleur, uitstekende telefonische opvolging, zeer goede aflevering, middels de link wordt visueel aangeven op welk tijdstip het onderdeel wordt afgeleverd, eveneens is de te volgen route van de chauffeur inzichtelijk te volgen. ”
  • Robert: “Geweldige service, had een mistlamp van een s5 besteld maar bleek uiteindelijk niet voorradig. Werd keurig hierover ge├»nformeerd en door hun telefonisch een oplossing gezocht. Tot mijn verbazing in de daaropvolgende ochtend al de originele mistlamp bij me thuis bezorgd. Bedankt voor de service!”
  • Van Hemelryck inge: “Rechter spatbord besteld en ook laten spuiten. Perfect gedaan, niks op aan te merken en netjes tot aan de deur gebracht in belgie door een vriendelijke chauffeur. Heb al een kennis doorverwezen naar jullie ook. Niks op aan te merken. Ook heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon .”
  • Robin: “Een bumper besteld bij vosparts.nl en door een eigen fout de verkeerde kleur besteld. Dit aangegeven en met een super service met 3 dagen de juiste bumper weer in huis. Mega strak spuitwerk, duidelijk en snel contact en denkt mee met de klant. Ik beveel hun zeker aan!”
  • Ard: “Motorkap en bumper besteld in kleur, uitstekend spuitwerk, goed verpakt en snel geleverd door eigen koerier. En ook nog prima prijs.”
lees meer ervaringen >