Yvonne
Goed advies en snel geleverd
Peter Koelemeijer
Platdakherstel leverde ons 5 emmers witte coating en 4 emmers lichtgrijs, in totaal 135 liter. Eerst het dak reinigen met zeep en daarna met hogedrukreiniger, dat reinigen was nog het zwaarste werk.
Het aanbrengen van de coating op de dakranden en de naden met de kwast en de grote vlakken met de roller ging gemakkelijk. De eerste laag deed ik lichtgrijs omdat ik dan beter de dekking kon zien bij het aanbrengen van de tweede laag. Als ik vragen had werd ik vriendelijk en snel via de mail geholpen door Eldert.
We hadden het voordeel dat ons 25 jaar oude bitumendak nog geen scheuren of rare plekken vertoonde en hoefden dus geen reparaties uit te voeren. De komende 30 jaar (of langer) hebben we een fijn koel dak. We zijn heel tevreden over de snelle levering en de goeie verwerkingsadviezen. Het was geen moeilijke klus.
Erik
De artikelen werden goed aangeleverd met een duidelijke handleiding. Jammer dat de QR code voor de uitleg allebij niet werken. Ook op het youtube kanaal zie ik bijvoorbeeld geen uitleg over het gebruik van de laagdikte meter. Gelukkig stond er een URL van de maker op de laagdiktemeter. De temperatuursverlaging door de witte coating is significant. Ik meette met mijn FLIR meter een verschil van 40 graden midden op de ochtend. Top.
peter raes
makkelijke en snelle afhandeling goederen, kan deze shop aanbevelen
Erik Beltman
Snelle levering. Prima prijs. Aanrader.
Johan
Top bedrijf goede uitleg en kreeg alles snel binnen.